Hjælp med at rense Gribskov for affald

I denne weekend når Danmarks Naturfredningsforenings store indsamling sit klimaks, og alle kan give en hånd med.

Klar til Store Skraldedag - Her kan du samle ind

GRIBSKOV Det har allerede gjort en synlig forskel flere steder i kommunen, at der i denne uge har været gang i Danmark Naturfredningsforenings affaldsindsamlinger.

Og i denne weekend kan alle hjælpe til med at tage det sidste store nap, der kan rense Gribskov Kommune for alt det affald, der uden omtanke er smidt i nærområder og natur.

Både lørdag 25. og søndag 26. marts kan hele familien deltage i en af de mange indsamlinger, der er planlagt over hele kommunen.

Man kan via hjemmesiden www.affaldsindsamlingen.dk, finde ud af, hvor og hvornår de enkelte indsamlinger foregår. De fleste møder man bare op til, enkelte kræver tilmelding. Nogle er ret lokale, men andre er alle meget velkomne.

Slutter med kaffe og kage

I Helsinge samler man affald ind 25. marts med mødested kl. kl. 10 på den lille p-plads foran Helsinge Station på Lokalbanen.

Affaldskoordinator Jens Prom indleder, deler poser, handsker, gribetænger og indsamlingsruter ud, og man aftaler, hvor man slutter af kl. 13med en kop kaffe og et stykke kage.

Gribskov Kommune hjælper med til at låne materialer ud og tager sig af det indsamlede affald. jesl

Både lørdag 25. og søndag 26. marts kan man give naturen og miljøet en hånd ved at deltage nogle timer i Danmarks Naturfredningsforenings store affaldsindsamling. Pressefoto