Gilleleje Festival fik tag i publikum

Foto: unknown

Weekendens Gilleleje Festival fik opbakning fra både unge, modne, lokale og piger helt fra Jylland. For kombinationen af solide navne som Moonjam og Die Herren samt nye stjerneskud som Christopher, Burhan G. og Scarlett Pleasure har skabt en succesfuld festival, lyder det fra en af arrangørerne Morten Ulrik Jørgensen, da han gør foreløbig status lørdag eftermiddag.

– Vi har til fulde fået den lokale opbakning, vi havde håbet på. Der kommer folk ude fra, men også mange lokale. Det er sjovt at opleve, at fænomenet Christopher tiltrækker folk langvejs fra, både fra Jylland og København, og mange af dem er ikke kommet endnu, så vi kommer til at stå tæt i aften. Vi har fået stor ros for programmet. Vi har ramt tidsånden bredt, siger Morten Ulrik Jørgensen.

Flere af de gæster, der lørdag danser, klapper og synger med på Moonjam, er enige med arrangøren og roser programmet.

– Vi kommer, fordi det er god musik, og et godt program. Det er bedre end sidste år. Vi er kommet for at høre Moonjam primært, men det er også godt med de nye navne, siger Heidi Munk Petersen.

– Ja, vi hørte Burhan G. i går og Julias Moon. De var rigtig gode. Det er godt, der også er noget for de unge, supplerer Nanna Linde.

De bor begge tæt på pladsen og er glade for, at de kan gå til og fra festivalen mellem koncerterne.

– Man kunne sidde på altanen og høre det hele, men det er jo fedt at gå stemningen med, siger Heidi Munk Petersen.