Fødselsdag: Gribskov!Kultursal fylder 15 år Stor fest i anledningen af 15 års fødselsdag hos Gribskov Kultursal

Fødselsdag: Gribskov!Kultursal fylder 15 år
  Stor fest i anledningen af 15 års fødselsdag hos Gribskov Kultursal
INDVIELSE AF HLE GYMNASIUM/GRIBSKOVSCENEN.
  270406 FOTO:ALLAN NØRREGAARD
INDVIELSE AF HLE GYMNASIUM/GRIBSKOVSCENEN. 270406 FOTO:ALLAN NØRREGAARD

Fødselsdag Så skal der festes. Gribskov Kultursal bliver nemlig 15 år. Og der er lagt op til et brag af en fest 11. september, siger Gribskov Kultursal selv.

Der bliver musik ved gadekæret, musik på torvet, musik på udendørs scene ved Kultursalen og koncert i Salen. Derudover præsenteres en ny børnesang, der hedder 'Hoptur' og er skrevet af John Koefoed.

Kvartetten 'Balladen' kommer forbi og spiller på torvet klokken 13.15. Kvartetten 'Balladen' er skabt ud fra en juletradition gennem 10 år på det tidligere Café Mikkelsen med fokus på den hyggelige julestemning. Efterhånden har kvartetten udvidet med nye numre, som også kan spilles på andre tidspunkter af året. Det er primært afslappede pop-, jazz- og musicalballader, og derfor fik bandet navnet 'Balladen'. Kvartetten består af Lasse Holm Hansen og Rikkelykke Wendt Jørgensen på sang, Alexander Ogdal Møller på guitar og bas samt Steffen Qvist Rosenkjær på keys.

Borgmesteren kommer

Der vil være tale, ved borgmester Anders Gerner Frost på udendørs scene ved Kultursalen klokken 15.15.

Derefter vil der masser musik i form af Open Mic på udendørs scenen. Der vil være mulighed for at købe pølser, øl, vand med mere

Om aftenen er der koncert med Michelle Birkballe med band, den starter klokken 20.15. Billetter kan bestilles på www.gribskovbilletten.dk, og de er gratis, der kan max bestilles to billetter.

Jk