Droppede karrieren og søgte tilbage til naturen

Torsdag den 25. august. Direktør, bestyrelsesmedlem og iværksætter Lisbeth Juhl Christensen, Vejby fylder 50 år torsdag den 25. august.

Hun er uddannet cand. merc. i strategi og ledelse fra Århus School of Business og har haft fuld fart på karrieren, indtil hun i sommer forlod sit job som konsulent i virksomheden Directure.

Tidligere Har Lisbeth Juhl Christensen været direktør for innovationscentret Nordic Health Lab, rådigver for ét af Tysklands førende healthcare konsulenthuse og direktør for startupvirksomheden Stemcare A/S. Dertil har hun besat udenlandske positioner i Novo Nordisk.

Nu arbejder hun for at være med til den forandring som kloden og dens mennesker har brug for nemlig at leve i bedre balance med naturen, fortæller hun til Jyllands-Posten.

Udover familieliv med mand og to børn og opgaverne med bl. a. heste og får på gården i Kolsbæk ved Vejby i Nordsjælland samt indehaver af bryggeriet WeBrew Cph Aps er Lisbeht Juhl Christensen også CCO (kommunikationschef) for Fælleshaverne i Humlebæk.