Debat: Vi vil genoprette miljøudvalget

Debat: Adskil almen- og specialområdet i folkeskolen
Foto: Kim Agersten
Jens Rane Holck
Jens Rane Holck

Jens Rane Holck, spidskandidat og næstformand i SF Gribskov

I SF Gribskov er vi gået ind i et valgår. For os betyder det noget afgørende. At det kan blive ligesindede som bestemmer retningen i kommunen.

Vi tror ikke at vi kan genopfinde politik med Lars Løkke, men vi tror på, at der skal nye folk og nye tanker ind og styre vores kommune.

Valget hedder KV21, som står for kommunalvalg i 2021. Alligevel kalder folk det "byrådet".

I SF vil vi gerne tale på vegne af borgere, som tror på fælles beslutninger for hele kommunen – ikke kun i byen. Vi vil gerne have to kandidater ind i vores kommunalbestyrelse.

Derinde vil vi sørge for at få genoprettet miljøudvalget.

Tænk jer, i en valgperiode, hvor vi måtte lukke vandboringer til drikkevand lukkede vi samtidigt udvalget for Miljø, Klima og Kyst. Så vi går efter at få rettet op på miljøet, og samtidigt skal vi handle på tidens sværeste sag – klimasagen. Også i kommunen.

Det skal vi alt sammen gøre, ja sammen. Miljø og klima er netop en politisk sag, fordi så mange bliver påvirket af det. Det kan vi ikke skjule i administration. Derfor.

Prøv noget nyt. Følg vores unge, friske og uprøvede men ambitiøse politiske kandidater. Mennesker som stiller op for et parti som grundlæggende ikke er enige i den førte politik. Som mærker, hvor det er svært. Vi håber, I vil følge os i debatten. Vi har meget på hjerte.

Prøv SF i Gribskov.