Betjente fra nærpolitiet er sat på sagen: Jagter Rema1000-røver

Betjente med kendskab til lokalområdet efterforsker nu det røveri, der skete mod Rema 1000 i Vejby den 4. januar i år. Røveren er fortsat på fri fod.

Røver stadig på fri fod: Nærpolitiet jagter Rema1000-røver

Det er betjente fra Gribskov Nærpoliti med kendskab til lokalområdet, der er i gang med efterforskningen af det røveri, der fandt sted mod Rema 1000 i Vejby 4. januar. Gerningsmanden er fortsat på fri fod. Billedet er ikke fra gerningstidspunktet. Foto: Allan Nørregaard

Foto: Allan Nørregaard

Det er snart en måned siden, at en maskeret mand på omkring 175-180 cm med kraftig kropsbygning, sort hue, sort mundbind, grøn jakke og en indkøbspose fra Føtex gik ind i dagligvareforretningen Rema 1000 på Tisvildevej i Vejby.

Med en sort pistol med brunt trægreb, tre riller på slæden og gråt løb truede røveren personalet til at udlevere omkring 3000 kroner, hvorpå gerningsmanden flygtede fra stedet i østlig retning. Han er fortsat på fri fod.

Lokale betjente på sagen

Siden røveriet har Nordsjællands Politi efterforsket sagen, som er endt hos den lokale nærpolitistation. Det oplyser politikommissær Christian Kobbernagel, leder af Gribskov Nærpoliti.

– Sagen efterforskes stadigvæk, og den ligger nu her hos os i Gribskov Nærpoliti. Det gør den, fordi vi vurderer, at det er en sag, hvor det kan give efterforskningsmæssig værdi, at det er betjente, der kender lokalområdet, som sidder med sagen, lyder det fra politikommissæren som uddyber:

Søger fortsat efter vidner

– Vi har talt med flere potentielle vidner, og så har vi sikret spor fra gerningsstedet, som er blevet sendt til analyse, og de undersøgelser afventer vi stadig svar på. Dertil har vi undersøgt, om der findes brugbar videoovervågning i nærområdet.

Politiet vil fortsat gerne høre fra vidner, som kan have observeret den mistænkte i tiden omkring røveriet, der skete onsdag den 4. januar klokken 19.41.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Det er betjente fra Gribskov Nærpoliti med kendskab til lokalområdet, der er i gang med efterforskningen af det røveri, der fandt sted mod Rema 1000 i Vejby 4. januar. Gerningsmanden er fortsat på fri fod. Billedet er ikke fra gerningstidspunktet. Foto: Allan Nørregaard Foto: Allan Nørregaard