14 nye navne klar til stor festival

Festival: Musik i Lejet er klar med en række ny navne til sommerens program

14 nye navne klar til stor festival

Musik i Lejet er klar med 14 nye navne. Foto: Astrid Maria Busse Rasmussen.

Foto: Astrid Maria Busse Rasmussen

Strandfestivalen Musik i Lejet i Tisvildeleje er nu klar med 14 artister til programmet i juli. Programlisten rummer både folkekære hitmagere som Anne Linnet og dugfriske talenter som Pil og Svea S, skriver festivalen i en pressemeddelelse.

De festivalgængere, der har været hurtige at anskaffe sig en billet til den udsolgte sommerfestival i Tisvildeleje, kan således glæde sig til en at opleve en bred vifte af nye musiknavne.

De 14 navne, festivalen offentliggør i dag, er:

Fabräk, Pil, JJ Paulo, Svea S, Lucky Lo, Thor Farlov, D1MA, Alex Vargas, Ida Laurberg, Den Sorte Skole DJ SET, Anne Linnet, Carl Knast, Julie Pavon og Zar Paulo.

Foruden musikken har festivalgæsterne også nye initiativer og oplevelsesområder på pladsen i vente.

– Jeg er så glad for endelig at kunne løfte sløret for flere af sommerens artister. Nu er vi godt på vej med årets program. Samtidig glæder vi os til snart at kunne præsentere nye konceptuelle tiltag på festivalpladsen, siger Andreas Grauengaard, Musik i Lejets programansvarlige og medstifter af festivalen.

Udover de 14 nye navne er der i forvejen offentliggjort en lang række artister, herunder: Thomas Helmig, The Blaze (FR), Phlake, Swan Lee, Kind mod Kind, Afskum, Kamma, Blaue Blume, Kristian Leth, Dame Dearest x Emma Sehested Høeg, Lamin, Breakbot og Irfane (FR).

Find programmet her: https://www.musikilejet.dk/musik

Festivalen, der forlængst er udsolgt, finder sted den 20.. 21. og 22. juli.

Musik i Lejet er klar med 14 nye navne. Foto: Astrid Maria Busse Rasmussen.