Tåstrupvej lukket for gennemkørsel

Banedanmark lukker Tåstrupvej i Solrød for gennemkørende trafik i perioden fra i dag og en uge frem.

I forbindelse med nedtagning af stilladset til den nye jernbanebro over Tåstrupvej, lukkes Tåstrupvej for gennemkørende trafik mellem Cementvej og Solrød Byvej fra fredag den 29. juli klokken 18.00 til fredag den 5. august klokken 18.00. Der vil være passage for cyklister og fodgængere via den omlagte cykel- og gangsti i hele perioden. Trafikanter henvises til omkørselsruten afbilledet her på siden.

Arbejdet på Tåstrupvej indebærer en omfattende demontering af det store stillads, der er anvendt i forbindelse med støbningen af jernbanebroen over Tåstrupvej. Det er af sikkerhedsmæssige årsager nødvendigt midlertidigt at spærre trafikken for at kunne udføre arbejdet.

Natarbejde

Fredag den 29. juli og lørdag den 30. juli arbejder Banedanmark om natten, og der kan også opstå et behov for natarbejde i løbet af den efterfølgende uge. Arbejdet forventes dog ikke at medføre større støjgener.

Fra lørdag den 6. august vil Tåstrupvej igen være åben for gennemkørsel under broen. Banedanmark henviser til skiltningen på stedet.

– Vi beklager de gener, arbejdet vil have for dig og håber på forståelse. Vi gør, hvad vi kan for at mindske generne, skriver Banedanmark i en pressemeddelelse.

Luftfotos af arbejdet

I forbindelse med arbejdet på den nye bane mellem København og Ringsted har Banedanmark for nylig været en tur i luften for at tage billeder af fremskridtene set fra oven.

Afsluttende arbejder på M4-broen i Vallensbæk:

I Vallensbæk er Banedanmark i gang med de afsluttende arbejder på den 512 meter lange jernbanebro over det trafikale motorvejsknudepunkt Vallensbækgrenen. Til efteråret står broen færdig, og herefter påbegyndes det banetekniske arbejde, hvor Banedanmark lægger sveller og skinner, opsætter kørestrømsanlæg samt etablerer det nye signalsystem.

Støbning af jernbanebro over Karlstrup Møllebæk i Greve:

Fra den 15. til den 16. juli støbte Banedanmark brodækket til en ny jernbanebro over Karlstrup Møllebæk syd for Karlstrup Rasteplads i Greve. Billedet herunder viser broen med jernarmering, før støbningen af brodækket gik i gang.

Stor byggeaktivitet i Køge:

I området mellem Lyngvej og Nordhøj vest for Køge Bugt Motorvejen i Køge er der også stor byggeaktivitet. Her omlægges veje, bygges broer og flyttes jord for at skabe plads til »Den nye bane«, der anlægges langs Køge Bugt Motorvejen.

Banen København-Ringsted forventes at være færdig og klar til brug i december 2018.