Ny butik åbner: – Kunderne kommer ikke til at blive skuffet

Greve: 365discount afløser Irma på Greve Strandvej, og butikschef lover god betjening og friske varer på hylderne.

- Kunderne kommer ikke til at blive skuffet

Bordflag, strømer, specialøl og bloklys.

Måske lyder det ikke som en discountbutik, men den er god nok. Irma-butikken på Greve Strandvej har fået ny beboer, og ind er rykket 365discount.

De grønne farver pryder væggene i lokalet, og flere sted står der ’det rigtige sted at spare.’ Det er dog ikke kun lave priser, der er i højsædet, forklarer butikschef Kim Andersen.

– Vi er en toptunet discountbutik med fokus på frisk frugt og grønt og kød, siger han.

Ifølge Coop, der ejer 365discount, som tidligere var kendt som Fakta, skal man have en ’ideel oplevelse, hvor man kan købe alle indkøb på én gang.’

Kim Andersen mener da også, at butikken har en fin standard trods mærkatet som discountbutik.

– Men vi har også gode priser og fokus på god service. Vi har ansat en masse flinke mennesker, og der vil altid være rent og pænt i butikken, siger han.

Konkret står der 25 medarbejdere på lønningslisten i butikken.

Større område

De seneste uger har håndværkere haft travlt med at forvandle den tidligere Irma til 365discount. Blandt andet er slagterområdet nedlagt, og det giver flere kvadratmeter at boltre sig på som kunde. Der er i alt 3500 varer på hylderne.

Der vil måske være nogle lokale, som var glade for Irma, der er skeptiske ved, at der nu er kommet en discountbutik i stedet. Hvad vil du sige til dem?

– Jeg forstår da godt deres skepsis, men jeg synes, at de skal komme herind og se vores butik. Så tror jeg ikke, at de vil gå skuffet hjem. Vi har nogle af de samme vine, oste og pålæg som Irma havde, siger Kim Andersen og uddyber:

– Vi har for eksempel friskt bagerbrød, og det havde Irma ikke. Samtidig har vi vundet flere pristjek, så vi har også skarpe priser.

Med en Netto liggende lige rundt om hjørnet er konkurrencen om kunderne hård. Det er nemlig samme kunder, de to butikker appellerer til, men Kim Andersen er fortrøstningsfuld. Nu er det op til kunderne at vurdere, hvilken butik de helst kan lide, og det kan de gøre hver dag mellem syv og 21, hvor butikken har åbent – også i helligdagene.