Keld og Hilda kommer til Tune

Tirsdag, den 5. december 2017, kl. 19:00 afholdes julearrangement, hvor Tune Borgerhus igen får besøg af Keld og Hilda.
Tirsdag, den 5. december 2017, kl. 19:00 afholdes julearrangement, hvor Tune Borgerhus igen får besøg af Keld og Hilda.

Tirsdag den 5. december 2017 kl. 19 afholdes julearrangement, hvor Tune Borgerhus igen får besøg af Keld og Hilda.

Greve: Skulle man forsøge at sætte etiket på Keld & Hilda, kunne man vel på almindeligt dansk kalde dem: underholdere.

Siden 1976 har de sammen fået folk i alle aldre og fra alle samfundslag til at nynne med på deres sange. Præcis som Keld Heick solo – eller sammen med legendariske The Donkeys – gjorde allerede fra 1966 med landeplager som Ved landsbyens gadekær og Vi skal gå hånd i hånd.

Efter at have sat Danmarksrekord med hele 9 sejre i Dansk Melodi Grand Prix har Keld Heick i de senere år koncentreret sig om Tv-arbejdet, som har gjort ham til en populær studievært på forskellige tv-stationer bl.a. TV2´s Lykkehjulet og DR Tv´s Musikbutikken.

Keld og Hilda er i dag mere populære end nogensinde. Mange sølv-, guld- og platinplader vidner om stor folkelighed gennem 4 årtier, og Grammy-statuetter fortæller om den respekt, kolleger, branchefolk og journalister nærer for deres faglige dygtighed og seriøsitet.

Denne seriøsitet over for deres arbejde betyder heldigvis ikke, at de tager sig selv højtideligt. Tværtimod byder deres sceneshow på en forfriskende og afvæbnende selvironi og distance. De akkompagneres af Kelds guitarspil eller singback.

Deres repertoire strækker sig over viser, revy og til pop, og af og til listes der et godt gammeldags rock og rul nummer ind i programmet. Joh – man bliver i godt humør i selskab med Keld & Hilda.

Det er ikke uden grund de har fået tilnavnet: Hr. og fru Danmark.

Til dette arrangement, bydes der på Julegløgg og æbleskiver. Øvrige drikkevarer til yderst rimelige priser.

Billetter á kr. 125,- kan købes hos Tune Slagteren eller i Tune Borgerhus, 2964 9563 mellem kl.10-11, samt torsdag mellem kl. 17-18. NB: Dørene åbnes kl. 18:30.