Julekoncert med Marie og Benjamin Koppel i Karlslunde Strandkirke

Strandkirke inviterer til julekoncert

Karlslunde: Lørdag den 3. december kl. 19.30 fyldes Karlslunde Strandkirke med julestemning og musikalitet på internationalt niveau, når Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel fortolker julens klassikerne, som bl.a. Silent Night, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas. Musikalsk bakkes hun op af sin bror Benjamin Koppel på saxofon og sin faste pianist Steen Rasmussen.

– Musikken har i juletiden altid haft en ganske særlig plads i vores familie, fortæller Marie og fortsætter:

– Derfor glæder vi os særligt til med støttekoncerten i Karlslunde Strandkirke at give flygtningebørn- og unge en mulighed for at få musikundervisning i Røde Kors Asylcenter Avnstrup og Sandholm.

Koncertens overskud går også til at lokale børn og unge med flygtningebaggrund kan få et musikundervisningstilbud finansieret via Røde Kors Solrød-Greve, fortæller Frank Rechter, der er frivillig i Røde Kors Asyl og initiativtager til koncerten.

Marie Carmen Koppel støttekoncert giver flygtningebørn mulighed for at få musikundervisning. Pressefoto

– Mange af de børnefamilier vi modtager lever i dagligdagen med et meget stramt budget og musikundervisning er et af de fritidstilbud, der koster mest og som oftest må fravælges. Lokalt er Marianne Svane fra Røde Kors Solrød-Greve vores samarbejdspartner, der via koncertens overskud giver lokalt bosatte børn og unge med flygtningebaggrund muligheden for at gå til kor eller instrumentundervisning i den lokale musikskole. Vi er utroligt taknemmelige for at Karlslunde Strandkirke stiller lokaler og udstyr til rådighed for koncerten og som noget særligt medvirker kirkens eget kor ”Amazing Gospel” på et par af koncertens numre.

Billetter til koncerten kan købes på www.julekoncerter.dk.