Fire mænd fængslet i sag om knivstikkeri

Brutalt knivoverfald på parkeringsplads: Fire mænd fængslet

Politiet spærrede området af i en håndfuld timer, mens efterforskningen stod på 15. november sidste år.

Foto: presse-fotos.dk

Tirsdag er fire mænd blevet fængslet frem til 16. februar i en sag om knivstikkeri i Freyas Kvarter i Greve fra 15. november sidste år.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Anklagere på Twitter, hvor det fremgår, at tre af de fire varetægtsfængslede udbad sig betænkningstid i forhold til en eventuel kære af rettens kendelse om varetægtsfængsling.

Kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard fortæller, at der er tale om mænd på 18, 19, 19 og 20 år fra den københavnske vestegn.

– De blev alle fire i forbindelse med et grundlovsforhør i Retten i Roskilde tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 16. februar 2023, efter de alle var blevet sigtet for vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter, oplyser han.

Stukket flere gange

I døgnrapporten fra dengang fremgik det, at en 19-årig mand fra Ishøj var blevet overfaldet og formentlig stukket flere gange med kniv af maskerede og mørkklædte mænd, som efterfølgende flygtede i østlig retning mod en parkeringsplads.

Onsdag tilføjes det, at den 19-årige ligeledes var blevet sparket og slået i hovedet med en hammerlignende genstand.

Politiet fik anmeldelsen klokken 15:26 på dagen og havde området spærret af frem til 20:30, mens eftersøgningen på området fandt sted.

Den 19-årige meldtes samme aften uden for livsfare.

Kvinder indstilles til dusør

Efter den 19-årige fik betydelige skader ved overfaldet og mistede meget blod, kom to lokale kvinder på 22 og 35 ham til undsætning og gik i gang med livreddende førstehjælp.

De indstilles af politiet til dusør på baggrund af deres hjælp.

Politiet har foretaget omfattende efterforskning i sagen og fik gerningsstedet undersøgt med hjælp fra blandt andet politihunde og kriminalteknikere.

Retsmødet i Retten i Roskilde blev afholdt for lukkede døre, hvorfor politiet ikke kan oplyse yderligere om sagen af hensyn til den fortsatte efterforskning.