Byrådsmedlem hilser Vermund velkommen tilbage

Hans-Jørgen Kirstein, som er byrådsmedlem for Nye Borgerlige i byrådet i Greve, ønsker ro i partiet nu.

Byrådsmedlem hilser Vermund velkommen tilbage

Byrådsmedlem Hans-Jørgen Kirstein. Foto: PR

Foto:

Fredag formiddag klokken 10.41 tikkede en mail fra Pernille Vermund ind hos Hans-Jørgen Kirstein, som hos de øvrige medlemmer af Nye Borgerlige.

I mailen skriver Pernille Vermund, at hun gerne vil lede folketingsgruppen samt stille op som formand for partiet. Meldingen sker efter partiets hovedbestyrelse enstemmigt har valgt at ekskludere Lars Boje Mathiesen, der for blot en måned siden overtog formandsposten fra netop partistifter Pernille Vermund.

– Det var en positiv mail. Jeg var godt tilfreds med Pernille Vermund som formand, jeg hilser hende velkommen tilbage. Jeg synes, det er positivt, hun vil stille op igen. Jeg vil også være åben, da det er en demokratisk proces, hvis andre vil stille op, siger Hans-Jørgen Kirstein, som ikke lægger skjul på, at han er træt af de mange partipolitiske møgsager.

Hans-Jørgen Kirstein vil ikke kommentere på sagen om Lars Boje Mathiesen, men han siger dog, at det ser ud som om, der kan være flere nuancer, end det umiddelbart har fremgået.

– Vi har først og fremmest nu brug for, at der for alvor kommer noget ro i forhold til partiet. Den seneste måned minder om et Kinder Maxi æg, hvor det desværre bare vælter ud med den ene dårlige overraskelse efter den anden. Det skal vi have stoppet nu, kommer det fra Kirstein.

Hans-Jørgen Kirstein forklarer, at han er glad for, at det ikke umiddelbart påvirker det lokalpolitiske arbejde, hvor han har fokus.

– Her i Greve Kommune bedriver jeg hver dag så meget borgerlig politik, som det er muligt, siger Hans-Jørgen Kirstein, som blandt andet er formand for Klima, Teknik og Miljøudvalget i Greve Kommune.

Byrådsmedlem Hans-Jørgen Kirstein. Foto: PR