105 elever fra hele landet samlet i Greve

105 elever fra hele landet samlet i Greve

Greve: Greve Privatskole har hen over weekenden været værtskole for TalentCampDK’s matematikelever. Efter de sidste elever fra Greve Privatskole gik hjem torsdag eftermiddag ankom 105 elever fra 8. klasser rundt om i hele landet til skolen til skoleårets sidste camp. Blandt eleverne var tre elever fra Greve Privatskole, som alle har været med på TalentCamps før. De har i weekenden fået en introduktion til lineær algebra, hvor de har arbejdet med vektorer og determinanter både i to og tre dimensioner. Fredag var TalentCamp-eleverne på udflugt til København. Her var de på rundvisning på Det Kongelige Teaters Gamle Scene, i DR Byen og et smut forbi Tietgenkollegiet.

Med på campen var tidligere elev på Greve Privatskole Matilde Fraenkel. I dag læser hun kemi på Københavns Universitet og er med som underviser på TalentCampDK’s matematiklinje.

Tidligere elev Mathilde Fraenkel underviste eleverne. Pressefoto

– Det var virkelig sjovt at være tilbage på Greve Privatskole og undervise. Det bringer mange gode minder frem, og nu kan jeg så tilføje nogle flere, siger Matilde.

Hun er én ud af 5 undervisere, der har været med på weekendens camp. Hun har i løbet af campen kunnet perspektivere til, hvordan den matematik, eleverne har lært, bliver brugt til at måle afstand i molekyler.

– Det er fedt at vise eleverne, at det de lærer ikke kun er relevant for matematik, men også bliver brugt i andre naturvidenskabelige fag, siger hun.

Ud over at lave matematik har eleverne også dystet mod hinanden i brætspil og andre konkurrencer som en del af weekendens program på Greve Privatskole.

Eleverne var blandt andet forbi Det Kongelige Teaters gamle scene. Pressefoto