To udsolgte koncerter på en weekend

Det var en begivenhedsrig weekend i Glostrup Kulturhus, hvor først Brian Troy og derefter Hitchhikers og Moneymakers gav udsolgte koncerter

To udsolgte koncerter på en weekend

Brian Troy var klædt som Elvis til koncert i Glostrup Kulturhus

Foto: Jesper Ernst Henriksen

Med to udsolgte huse i løbet af én weekend, fik rigtig mange gæster mulighed for gode oplevelser i Glostrup Kulturhus.

Fredag gav Brian Troy og hans syv mand store band en forrygende koncert med alle de mest kendte sange fra Elvis store repertoire. Brian Troy formåede at fortolke de kendte melodier, så salen kom helt op at koge. Det er ikke for ingenting, at Brian Troy er blevet kåret som landets bedste fortolker af Elvis musik – og den fjerdebedste i verden.

Søndag var det to lokale Glostrup-60’er-bands, der indtog scenen. Hitchhikers og Moneymakers var kendt som ungdomsbands i tresserne. Medlemmerne har fortsat med at spille musik, og denne eftermiddag stillede de op igen med deres gamle besætning. De mange fans fra dengang fyldte salen – og en fantastisk stemning indfandt sig, da alle de gamle hits fra dengang igen fyldte rummet. En flot koncert, med Søren Rask og Ulf Taube i front – nøjagtig som dengang.

Næste koncert i kulturhuset er med Lune Carlsen og Søren Sebber i februar, og her er der også allerede solgt rigtig mange billetter.