En bank du kender…

Du er altid velkommen i din lokale Sydbank, hvor nærvær og lokalkendskab går hånd i hånd med høj faglighed over for både privat- og erhvervskunder.

En bank du kender…

Afdelingsleder Martin Høffner og filialdirektør Christian Jacobi har ansvar for henholdsvis privat- og erhvervskunder i Sydbank København Vest.

Vi er en afdeling med stor diversitet. Hos os er du kunde i en filial, som altid er tilgængelig, og uanset hvilken type du er, kan vi favne dig, siger Martin Høffner.

Han er afdelingsleder i Sydbank København Vest, som er det lange navn for den lokale Sydbank på Hovedgaden 87 i Glostrup. Filialen består af 17 medarbejdere, hvilket gør den til én af bankens største, og mange er, lige som Martin Høffner, lokalt forankrede i eller omkring Glostrup. Sammen dækker de hele Vestegnen, Greve, Solrød, Havdrup og Tune, og mens afdelingslederen er ansvarlig for bankens mange privatkunder, har filialdirektøren ansvaret for erhvervskunderne.

Råd fra fagfolk


Christian Jacobi har rådgivet inden for erhverv gennem mere end 25 år, og han elsker stadig at servicere alle typer af små og mellemstore virksomheder sammen med sit kompetente team af rådgivere.

Vi har mange lokale medarbejdere, så vi kender vores marked, og vi sætter en ære i at støtte op om områdets virksomheder. Der er både ejere og medarbejdere bag, og det er spændende og meningsfuldt at rådgive dem i beslutninger og investeringer, som kan facilitere deres vækst, fortæller filialdirektøren.

På samme hold


Få steder i hele regionen er afdelinger for privat- og erhvervskunder samlet i samme hus, men det er de i Sydbank på Hovedgaden 87 i Glostrup, som derfor kan imødekomme alle slags kunder. Rådgiverne bruger hver eneste dag på at hjælpe med alt fra pension, billån og huskøb til investering, formuerådgivning og ejerskifte i virksomheder.

Det betyder noget for mig at arbejde lokalt. Vi er med til at løfte og påvirke vores nærmiljø, hvilket også afspejles i bankens sponsorater af det lokale idrætsliv. Som jeg ser det, spiller vi alle på samme hold, siger Martin Høffner.