50 års jubilæum: Driver værksted videre efter sin far

Dinitrol Center Glostrup blev etableret for 50 år siden, og drives i dag af stifterens søn. I mellemtiden er forretningen udvidet

50 års jubilæum: Driver værksted videre efter sin far
Foto: Dinitrol Center Glostrup

For 50 år siden blev fundamentet til det, der i dag hedder Dinitrol Center Glostrup lagt. Firmaet blev etableret den 1. marts 1973 på Formervangen 42 af Verner Bylov Petersen. Dengang var tanken, at det skulle være et enkeltmandsfirma, men efter oliekrisen i efteråret 1973 gik det stærkt.

– I 1974 ansatte min far først sin fætter Busser, og senere blev også hans storebror Tage en del af virksomheden. Pladsen blev hurtigt for trang, og der blev bygget et telt som ekstra tørreplads til biler, siger Dan Bylov Petersen, som er søn af Verner Bylov Petersen.

Dan Petersen driver Dinitrol Center Glostrup videre, som han overtog efter sin far.

Dan Bylov Petersen blev selv fastansat den 1. maj 1998, og den 17. august 2010 overtog han firmaet, der primært beskæftigede sig med undervognsbehandling og rustbeskyttelse af biler. I 2012 blev virksomheden udvidet med bilsyn og motorkontor, og i januar 2022 overtog Dan Bylov Petersen Dinitrol Ballerup og samlede aktiviteterne på Formervangen 44. Selvom der har været fuld fart på udviklingen, er meget det samme som dengang i 1973.

– Det har altid været visionen at yde den bedste kvalitet, som mange fejlfrie kontrolbesøg fra Teknologisk Institut og de positive anmeldelser på Trustpilot også vidner om. Desuden har det været mit mål at drive en virksomhed, som altid er et besøg værd, og hvor medarbejderne har lyst til at blive, siger Dan Bylov Petersen.