Slutter super-sæson af med finalenederlag

Gladsaxe Bears tabte fjerde finalekamp til Hvidovre med 5-3 – men fremtiden er lys, mener træner

Slutter super-sæson af med finalenederlag

Det endte med at være lige ved og næsten for Bears i finalekampene mod Hvidovre. Foto: Peter Kenworthy.

Der skulle en sejr op af hatten ude mod Hvidovre i den fjerde finalekamp ud af fem onsdag den 22. marts, hvis Gladsaxe Bears skulle sikre sig en femte og sidste kamp om guldet i ishockeyens 1. division. Men efter 18 minutter bragte Emil Rasmussen hjemmeholdet foran. Og så gik det lidt slag i slag, indtil Hvidovre til sidst fik overtaget.

Lenni Grønvall udlignede i starten af 2. periode, Hvidovre bragte foran 2-1 efter en halv time, og Daniel Radtke bragte igen lighed i regnskabet tre minutter senere, på et oplæg af Nicolaj Ottosen, i en overtalssituation.

I tredje periode trak Hvidovre dog fra, på mål af Emil Rasmussen og Jesper Horsted, og selvom Christoffer Gath reducerede til 4-3 med små tre minutter igen, og Bears pressede på til sidst, kunne Hvidovres Malte Bønlykke sikre sejren i kampen – og finalen samlet set – i det sidste minut, med en scoring til 5-3.

Der var tale om en tæt og god hockeykamp, som var den bedste i finalespillet fra bjørnenes side, mener Bears-træner Christoffer Jokiharju-Lindhøj.

– Det var desværre de små personlige fejl og marginalerne der afgjorde det, men jeg synes at vi falder med værdighed, tilføjer han.

Fremtiden er lys

Og overordnet set har Gladsaxe Bears haft en rigtig god sæson, hvor der er blevet spillet god hockey og kæmpet hårdt.

– Vi har fået nogle andre typer spillere ind, med en anden hockeykultur. Og vi har fået en vinderkultur, hvor vi samtidig spiller god fysisk og dominerende hockey. Og så er vi blevet en klub, som man gerne vil spille for, fortæller Christoffer Jokiharju-Lindhø.

– Vi vinder Challenge Conference Cup og grundspillet, men bliver ramt af skader mod finalespillet. Men mange af de unge er gået ind og vist af kan og de gerne vil, og vist at fremtiden ser lys ud og at vi er på vej den rigtige retning, tilføjer Bears-træneren.

Der er blevet skabt en vinderkultur hos Gladsaxe Bears, mener Christoffer Jokiharju-Lindhø (bagerst til højre). Foto: Peter Kenworthy.