Skal Skovbrynet Skole rives ned?

Genåbning af den gamle tribune på Stadion

Hvad skal der ske med Skovbrynet Skole, når den nye Ringbo Skole efter planen åbner? Det har byrådet ikke besluttet endnu. Men det skal byrådet tage stilling i de kommende år.

Det oplagte vil være at lade skolen bestå og bruge den til andre kommunale aktiviteter. Det vil også miljømæssigt være den bedste løsning, da nyt byggeri udleder megen Co2.

På byrådets møde i januar spurgte den konservative gruppe borgmester Trine Græse og Socialdemokraterne om, hvad planerne er med Skovbrynet Skole? Vi bad Socialdemokraterne bekræfte, at de ikke har planer om, at Skovbrynet Skole skal rives ned.

Det kunne Socialdemokraterne desværre ikke bekræfte. Til gengæld kunne de bekræfte, at byrådet på et tidspunkt skal drøfte den fremtidige anvendelse af Skovbrynet Skole.

Fra konservativ side vil vi arbejde for, at Skovbrynet Skole ikke bliver revet ned, men bliver brugt til andre formål, når den nye Ringbo Skole står færdig. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad skolen kan bruges til i fremtiden.

Befolkningsprognoserne siger, at Gladsaxe i de næste 10 år får op mod 10.000 nye borgere. Det kan betyde, at vi også i fremtiden får brug for Skovbrynet Skole hvis vi skal undgå en ny millionregning til udbygning af Gladsaxes andre skoler for at få plads til eleverne i fremtiden.

Henrik Sørensen, byrådsmedlem for De Konservative