Genåbning af den gamle tribune på Stadion

Debat: Borgmesteren er kommunens øverste personalechef

Som inkarneret AB-tilhænger stort set siden klubben flyttede til Gladsaxe for mere end 60 år siden, har de sidste 3 år været svære at komme igennem. Ikke på grund af spillet på banen, men med COVID-19 og pengemangel, blev vi som tilskuere på den gamle tribune forvist til ny tribune med alle dens mangler.

Da den nye tribune blev bygget for ca. 25 år siden var der et begrænset budget til rådighed og kun råd til en "symbolsk" tagdækning.

Som tilskuer på denne tribune er man derfor stort set i vejrgudernes magt og det kræver et godt helbred at overvære kampe fra ny tribune. At være låst til en bestemt (corona)plads og regnen skyller ned øger ikke tilskueroplevelsen.

Men nu går vi jo mod lysere og grønnere tider. COVID-19 er ikke en samfundstruende sygdom og klubben er kommet til penge. Så nu er det på tide at få genåbnet den gamle tribune – så vi kan komme tilbage til vores "faste" pladser.

Foran os venter et særdeles spændende slutspil, hvor vi sammen med 3 andre klubber kæmper om en af to oprykningspladser til 1. division.

Det i sig selv bør få endnu flere tilskuere på Stadion og spillerne fortjener opbakning fra begge tribuner. Og et perfekt forår vil være, at vi til juni står med en af de 2 oprykningsbilletter til 1. division.

Bjarne Pedersen, AB-Forever medlem nr. 256