Ungdommen strålede på cykelbanen

Ungdommen strålede på cykelbanen

Noah Lindholm Møller Andersen (tv.) og Magnus Åhman fra Ordrup Cykelklub tog for sig af medaljebuffeten til u17-DM på Ballerup Cykelbane.

I den forgange weekend februar blev der afholdt Danske Mesterskaber for U17 drenge på Ballerup Cykelbane og for Ordrup Cykelklub blev det til flere flotte medaljer.

Om lørdagen vandt Noah Lindholm Møller Andersen guld i disciplinen Sprint foran klubkammeraten Magnus Åhman, som derved vandt sølv.

Noah Lindholm Møller Andersen fra Ordrup Cykelklub kunne træde op på podiets øverste trin som vinder af Omnium-løbet. Klubkammerat Magnus Åhman vandt sølv, og faktisk fordelte de på samme måde også guld og sølv mellem sig i Sprint-disciplinen. I parløbet kørte de så sammen og vandt suverænt guld.

Senere om lørdagen vandt begge de to drenge tilmed også i disciplinen Parløb; sejren var suveræn, da de vandt med mere end en omgang til løbets nr. 2. Aksel Larsen, også fra Ordrup Cykelklub sluttede med sin makker, Oskar Larsen, på en flot andenplads og tog dermed sølvmedaljerne. Løbets tredjeplads blev også besat af en Ordrup rytter, Jacob Resen med sin makker.

Om søndagen blev der kørt Omnium, som består af et Scratch-løb, et tempoløb, et udskilningsløb og afsluttende pointløb. Her viste Noah Lindholm Møller Andersen igen sin styrke, da han vandt guld, godt hjulpet af sin makker Magnus Åhman, som løb med andenpladsen.

Noah Lindholm Møller Andersen (tv.) og Magnus Åhman tog for sig af medaljebuffeten til u17-DM på Ballerup Cykelbane.

De to unge ryttere supplerede hinanden på fornemste vis.

Træner og sportsdirektør Michael Allan Hansen ser frem til en fantastisk sæson, og ikke mindst til næste år, hvor rytterne skal køre for Ordrup Cykelklubs Juniorteam, Tscherning Cycling Acedemy.

joachr