SISU snublede på hjemmebane

SISU snublede på hjemmebane

Emilie Ravn var bedste SISU-spiller, men det rakte ikke til en sejr mod BMS Herlev torsdag aften. Foto: Ole Tradsborg

Det var en sen forestilling torsdag aften i Gentoftehallen, da basketdamerne i SISU tog imod BMS Herlev med tip-off kl. 20.

Det sene tidspunkt til trods virkede SISU klar til kamp, men det virkede også som om kræfterne ebbede ud, som kampen skred frem.

Således spillede holdet forrygende i starten af 1. periode, som blev vundet 28-20. 2. periode var knap så flydende, og gæsterne fik gradvist bedre fat i takt med, at de personlige fejl fra SISU stod i kø.

Emilie Ravn var den mest markante spiller på hjemmeholdet, og hun stod i første halvleg bag næsten halvdelen af samtlige SISU-point. Scoren ved pause var meget lige: 46-45.

SISU gik helt i stå

Efter pausen kom gæsterne mere aggressivt ud, og SISU gik i stå. Mange skud blev afviklet uden appel, eller manglede skarpheden fra 1. periode, hvor SISU var bedst.

BMS Herlev vandt 3. periode med 21-11, og da de også vandt 4. periode, med 20-14, så sluttede det med et alt for stort nederlag. 71-86 stod der på tavlen ved sidste fløjt.

Emilie Ravn lavede 27 point og var toneangivende, men hun fadede ud med resten af SISU-mandskabet, som kampen skred frem.

Næste SISU-kamp i Kvindebasketligaen er på udebane mod BK Amager den 18. februar.

Emilie Ravn og SISU blev mødt af en mere aggressiv modstander i 2. halvleg, hvor hjemmeholdets kræfter slap op. Foto: Ole Tradsborg