SISU rundbarberede Randers

Storsejr på 123-100 i sæsonens mest pointrige opgør i Basketligaen

Ole Tradsborg;Ole Tradsborg

Det blev en på alle måder herlig hjemkomst for Joe Benjamin, som fra kampens start var brandvarm og meget opsat på at bevise, at Randers Cimbria sagtens kunne have gjort brug af den store amerikaner. Benjamin forlod netop SISU til fordel for Kronjyderne tidligere på sæsonen, men er nu tilbage i SISU-trøjen efter en større økonomisk kuldsejling i Randers.

Joe Benjamin alene stod bag 14 point i første periode, og sammen med en mindst lige så varm Darryl Partin satte de begge 21 point efter de to første perioder. Partin gjorde det med manér, da han satte en 3'er som afslutning på en hæsblæsende halvleg, hvor SISU førte 71-51.

Den komfortable føring blev holdt kampen igennem, hvor scoringerne sad løst i begge ender og må have underholdt publikummet i Kildeskovshallen, men omvendt ærgret Almiz Reco, der så sit forsvar alt for gavmildt.

Det endte med de vilde cifre 123-100 – og med SISU-trænerens kommentar:

"Det var en vigtig kamp at vinde, efter vi havde tabt tre i træk. Og selv om det nu er et forandret Randershold, har de stadig 5-6 gode spillere, som kan spille på et højt niveau", sagde en relativt tilfreds træner, der dog mente, at holdet skal steppe gevaldigt op, hvis man skal vinde flere kampe.

Offensivt kunne Almir Zeco dog glæde sig stort over hele 44 point af ligaens skarpeste mand, Darryl Partin, mens den hjemvendte søn, Joe Benjamin, stod noteret for 26 point, da kampen var ovre.