Sejr sikrer HIK ny sæson i håndboldens 1. division

På en fornem afslutning vandt HIK 27-24 i sidste hjemmekamp. Sejren udløste nye divisions-billetter

Foto: Ole Tradsborg

Det var lørdag den 19. marts et HIK-mandskab, der havde en del at revanchere efter øretæven i Tønder ugen forinden. Men med et slutprogram mod lutter tophold var opgaven ikke let, og lørdagens modstander TMS Ringsted, virkede derfor som en svær opgave at løse for HIK.

10-14 ved pausen i Maglegårdshallen indikerede da heller umiddelbart en sejr, men en god indsats i anden halvleg af værterne gjorde udfaldet. Men først til sidst blev sejren en realitet.

Fem minutter før sidste slutfløjt var de to hold på omgangshøjde ved stillingen 23-23. Men HIK havde da fået fornemmelse for mere, og med fire scoringer i streg af hjemmeholdet, kom sejren fornemt i land. De fire 'matchvindere' Emil Dahl, Roar Fikse Forbord, Nicolas Kristiansen og Mads Schou sørgede for, at stillingen blev 27-23, inden gæsterne med et trøstemål sikrede slutscore 27-24.

Stort tillykke til HIK Håndbold, der med sejren sikrer en ny sæson i landets næstbedste håndboldrække, og som fra næste sæson rykker hjemmekampene til de fine forhold i Gentoftehallen.