SE BILLEDERNE: Gentoftegade sitrede af uhygge

Torsdag aften blev Græskaraften endnu engang et tilløbsstykke med 530 deltagere i skattejagten

Henrik Holst (fotos)

Som traditionen byder til Græskaraften, blev der skåret græskar, sminket uhyggelige ansigter, læst op af spøgelseshistorier, guffet pølser, lyttet til jazz og meget andet på Gentoftegade torsdag aften.

Gentofte Handelsstrøg har trukket vinderne af den mindst lige så traditionsrige skattejagt, der går gennem alle de medvirkende butikker. I år blev der uddelt 530 skattekort, og de heldige er: Førstepræmien, en diamantring fra guldsmed Erik Poulsen, går til Anna Kronborg Carstensen. Andenpræmien, en overnatning for to personer med morgenmad på Gentofte Hotel eller Copenhagen Strand, går til Anders Askjær Mikkelsen. Tredjepræmien, også en overnatning for to personer med morgenmad på Gentofte Hotel eller Copenhagen Strand, går til Marcus Liljedahl. Endelig går fjerdepræmien, 4 billetter til Gentofte Kino, til Walter Bagger.

"Gentofte Handelsstrøg vil gerne takke alle de forretningsdrivende og alle voksne og børn for deres deltagelse i årets Græskaraften. Det var en meget travl og hyggelig aften. Tak for den gode stemning," lyder det fra Per Aaron Marstal fra Gentoftegade Bibliotek. jbl