Politirapporten

o Tyveri fra vaskekælder på Søborg Hovedgade, hvor en tyv havde stjålet to maskinfulde diverse tøj fra den aflåste kælder.

o Indbrud i villa på Christiansholmsvej, hvor der blev stjålet et digitalkamera.

o Indbrud i villalejlighed på Vemmetofte Allé, hvor der blev stjålet designermøbler i form af Arne Jacobsen-stole i lysebrunt læder. Et vidne så gerningsmanden, som beskrives som en mand med lysebrun hud, ca. 180 cm høj, sort, kortklippet hår. Han kørte fra stedet i en bil.

o Tyveri fra lærerværelse på Ordrup Gymnasium, hvor der mellem kl. 14.50 og 15.10 blev stjålet en mobiltelefon fra lærerværelset.

o Tyveri fra personbil på Sønderengen, hvor der blev stjålet en radio samt en kasse øl.

Torsdag 30. november

o Tyveri fra personbil på Sponnecksvej, hvor der blev stjålet en GPS-navigator.

o Tyveri fra personbil på Sønderengen, hvor der blev stjålet en mobiltelefon og et smykke.

o Tyveri fra byggeplads på Dessaus Boulevard, hvor et arbejdsskab blev brudt op, og der blev stjålet en pung med kontanter, Dankort og diverse personlige papirer.

Fredag 1. december

o Tyveri fra Gentofte Amtssygehus, hvor der blev stjålet en pung med kontanter og diverse kort fra en sygestue.

o Indbrud i villa på C.L. Ibsens Vej, hvor der blev stjålet en bærbar pc, en MP3-afspiller, et kostbart ur, et musikanlæg og kontanter.

o Indbrud i villa på Fasanhaven, hvor der blev stjålet et digitalkamera, pas, euro, sølvtøj og spiritus.

o Tyveri fra lægepraksis på Jægersborg Allé, hvor der blev stjålet en bærbar pc.

o Forsøg på tasketyveri på Snogegårdsvænget. To unge mænd henvendte sig til en kvinde og sagde, at de ville have hendes penge. Det ville kvinden ikke gå med til, så hun råbte højt efter hjælp. Det fik de to 17-18 årige mænd til at tage benene på nakken med uforrettet sag i retning mod Nymosen og Snogegårdsvænget.

o Kl. 2.10 indgik der en anmeldelse fra en kvinde, der på sin havegang var blevet grebet om halsen af en ukendt mandsperson, da hun kom hjem. Hun skreg efter hjælp, hvilket fik gerningsmanden til at løbe fra stedet i ukendt retning. En politihund søgte efter spor, men fandt ingen gerningsmand. Kvinden beskrev ham som en ca. 17-årig dansktalende mand, der var ca. 175 cm høj.

o Patruljerne kørte i løbet af natten til en del anmeldelser om uro eller uorden, som imidlertid viste sig at være grundløse ved ankomsten til de forskellige gerningssteder. Ét af stederne havde en ung mand fået tildelt slag, der krævede skadestuebehandling, men han ønskede aldeles ikke at anmelde noget som helst.

Lørdag 2. december

o Indbrud i villa på Teglgårdsvej, hvor der blev stjålet et B&O-stereoanlæg med højttalere, en bærbar pc samt en ruskindsjakke.

o Indbrud i lejlighed på Fredensvej, hvor der blev stjålet et større pengebeløb i kontanter, smykker, en luftpistol, MP3-afspiller, og en bærbar pc.

o Hærværk mod personbil på Onsgårds Tværvej, hvor bagruden på en bil blev knust med vejafspærringsmateriale.

o Indbrud i villa på Ahlmanns Allé, hvor der blev stjålet en PH-koglelampe.

o Grafittihærværk på bil på Rygårds Allé, hvor en ukendt gerningsmand havde skrevet skældsord på bagerste kofanger.

o Tyveri fra taske på Hellerup Station, hvor en ældre kvinde fik frastjålet sin pung med kontanter, diverse personlige papirer og nøgler.

o Vold på Lyngbyvej, hvor en mand havde overfaldet to personer med slag og 'skaller'. Den pågældende blev anholdt og indbragt til Gentofte Politistation.

Søndag 3. december

o Tyveri fra personbil på Kildeskovsvej, hvor der blev stjålet to forsæder. Tyven havde også forsøgt at stjæle autoradioen, men den var efterladt i bilen.

o Tyveri fra personbil på Maltevangen, hvor en GPS-navigator blev stjålet.

o Hærværk på personbil på Stenagervej, hvor et sidespejl blev sparket af.

o Indbrud i lejlighed på Jægersborg Allé, hvor der blev stjålet et smykkeskrin med diverse smykker og en pung med kontanter.

o Hærværk på personbil på Jægersborg Allé ved Skovriderkroens P-plads. Der var ridser hele vejen rundt på bilen, de fire dæk var punkteret og bagvisker og vandskjold var brækket af.

o Røveri på Klampenborg Station. En ung mand blev antastet af seks andre unge på perronen. Han blev tildelt to lussinger og frastjålet sin mobiltelefon. Alle seks gerningsmænd blev beskrevet som15-16 år gamle, og fem af dem var af anden etnisk herkomst end dansk: tyrkisk, afrikansk, mellemøstlig og to mulatter. De var alle klædt i hættetrøjer, baggy-pants og kondisko.

Mandag 4. december

o En harmonikaspiller med trommemaskine forsøgte – med ringe held – at underholde de rejsende på Ordrup Station. De omkringboende fik nok af den skingre musikudfoldelse og anmeldte støjforureningen til politiet. Det viste sig, at manden var af rumænsk herkomst. Han blev bortvist fra stedet.

o En mand tilegnede sig parfumerivarer og forsøgte at unddrage sig betaling for varerne i en butik på Ordrupvej. Politiet konstaterede ved deres ankomst, at manden var fra Litauen og kun talte sit østlige modersmål. En tolk måtte tilkaldes, hvorefter tyven blev sigtet og idømt en bøde.

o Tyveri på Gentofte Amtssygehus, hvor der på en sygestue blev stjålet en rød pung med kontanter og diverse personlige papirer.

o På et vaskeri på Lille Strandvej kom en mand og en kvinde op at skændes om, hvem der havde ret til at benytte en tørretumbler. Det udviklede sig til, at gerningsmanden tog hårdt fat i og skubbede kvinden hårdt ind mod en dør flere gange. Gerningsmandens identitet er formentlig kendt.