Afskedsreception for dybt berørt Irma-chef

Afskedsreception for dybt berørt Irma-chef: Jeg er knust

Tommy Steffensen var synligt påvirket af Coops beslutning om at lukke Irma, da Villabyerne kiggede forbi tirsdag den 31. januar. Fredag den 31. marts siger han farvel ved en reception i butikken på Ordrupvej, hvor alle er velkommen. Foto: Jesper Bjørn Larsen

Tommy Steffensen, butikschef i Irma på Ordrupvej, har sidste dag i butikken fredag den 31. marts. Der afholdes reception for ham i butikken fra klokken 15-18.

Tommy Steffensen har arbejdet 46 år for Irma, de seneste 35 år som butikschef, bl.a. i Trørød og på Jægersborg Allé. I de seneste otte år har han bestyret Irma på Ordrupvej.

Tommy Steffensen havde allerede besluttet sig for at hænge den lyseblå skjorte tilbage på bøjle og gå på pension, da chokmeldingen om at lukke Irma kom på den sidste dag i januar. Han var derfor åbenhjertig i replikken, da Villabyerne mødte ham kort efter, at nyheden breakede:

“Jeg er knust. Det er hjernedødt, det de foretager sig i Coop. De nedlægger et 137 år gammelt kvalitetskoncept, der fungerer fint, for at lave flere kedelige discountbutikker og ligegyldige supermarkedskæder. Hvorfor skille sig af med noget, der er så unikt og anderledes? Jeg er dybt rystet… jeg græd, da jeg hørte beslutningen,” lød det fra den tydeligt berørte butikschef, der straks bestilte 700 sørgebind, som han ville dele ud af til sine ansatte og kunder.