LG Gymnastik hiver både guld og medlemmer hjem

Foto: Annette Houman

Juni har budt på både guldmedaljer og rekordstor tilmelding for Lyngby og Gentofte Gymnastik.

LG Gymnastiks årlige opvisningstur med GymStars gik i år til Oslo, hvor konkurrencen Gym for Life 2016 blev afholdt. Der deltog knap 40 hold, som konkurrerede i tre forskellige kategorier, og LG GymStars fik hele to guldmedaljer med hjem for deres optræden med ModernGymStars samt EliteMix. Derudover modtog GymStars' andre hold både sølv- og bronzemedaljer.

Efter turen til Oslo har der været godt gang i foreningen for at få programmet for næste sæson færdigt og offentliggjort og åbnet for tilmelding. Og LG Gymnastik melder om den største interesse nogensinde for at blive medlem, så alt tyder på, at det samlede medlemstal for den kommende sæson vil komme til at overskygge alle forrige sæsoner.

Programmet byder i øvrigt for første gang på både springgymnastik og parkour i Kildeskovshallens Hal 2, hvor der vil blive indrettet med både spring-rytme-gulv, dobbeltrampoliner, airtracks og meget mere i håbet om at kunne give gymnasterne en endnu mere effektiv træning, der vil føre til hurtigere udvikling.