KDY ansætter konsulent til udvikling

En ny ungdoms- og udviklingskonsulent er ansat i KDY, og det er Ingeborg Gayle Nielsen, der har fået tjansen

Foto: Jeppe Lund

Ingeborg Gayle Nielsen har fået sit drømmejob, og det foregår på havnene i Skovshoved og Tuborg.

Hun er nemlig ny ungdoms- og udviklingskonsulent i KDY. Klubben har en vision om, at unge sejlere skal udfordres, så de både bliver gode sømænd og kapsejlere, og den nye konsulent skal koordinere de daglige sportslige aktiviteter på Skovshoved og Tuborg Havn.

Ingeborg Gayle Nielsen har sejlet optimist i Rungsted Kyst Sejlklub og derefter været aktiv i Nivå Bådelaugs ungdoms- og kølbådsafdeling. Hun har selv duelighedsbevis og Yachtskipper af 3. grad, er småbådsskipper ved Roskilde Vikingemuseum samt frivillig projektleder i projektet 'I Nordboernes kølvand'.

"Den lokale og daglige kontakt og koordinering betyder rigtig meget for vores medlemmer, hvorfor vi har valgt at ansætte Ingeborg, der skal stå for alt fra ungdom til sejlerskole og matchrace på Skovshoved og Tuborg Havn", siger Ann-Marie Mohr, der blandt andet arbejder med ungdom og talentpleje i KDY's afdeling i Rungsted.

Sidste år fik KDY tre nye J/70erne, der er fremtidens kølbåd, takket være støtte fra A.P. Møllers og Hustru Chastine Mc.Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Det betyder, at der nu kan sejles Yngling, J/70, DS37 og Farr40 fra Skovshoved og Tuborg Havn.

"Sejlads og både er i konstant udvikling, og det er vigtigt vi følger med i en klub som KDY, så vores sejlere og gæster kan lære at sejle og træne i det bedste udstyr", siger Ingeborg Gayle Nielsen.