Irsk håndværker på spil

En irsk håndværker kom forbi Rådhusvej i Charlottenlund kl. 09.25 og tilbød at gøre fliser rene, men blev afvist. Den irske mand beskrives som mellem 45-50 år, 175-180 cm, kort mellemblondt hår, lidt kraftig af bygning og iført blåt og hvidt arbejdstøj.

Høvænget i Vangede fik også besøg af en irsk håndværker kl. 18.16, som kom kørende i en stor hvid varevogn med irsk reg. nr. 06C4 207. Også her blev håndværkeren afvist.

På Stolpehøj blev en Citroën Saxo udsat for hærværk i tidsrummet mandag kl. 16 til tirsdag kl. 09. Begge sidespejle og tagantennen blev brækket af.

En 42-årig kvindelig bilist fra Hellerup overså en kø forude på Helsingørmotorvejen i sydgående retning ud for Kildegårdsvej-afkørslen kl. 17 og kørte op bag i en holdende bil, ført af en 52-årig kvinde fra Birkerød. Der var tale om et mindre sammenstød med kun materiel skade.

Klokken 20.48 blev en butikstyv, en 51-årig mand, taget i Føtex i Hellerup med en pose pølser til 30 kroner.

En beboer i en villa på Anemonevej blev vækket kl. 22.37 ved lyden af, at nogen forsøgte at smadre en rude i huset. Det lykkedes ikke, men det yderste lag af ruden blev ødelagt. Politiet sendte en patrulje til området, men man pågreb ingen mistænkte.

Indbrud i villa på Ordruphave i tidsrummet fra lørdag kl. 20 til tirsdag kl. 21. Gerningsmændene opbrød et kældervindue, og der blev stjålet et våbenskab, smykker, en PH-lampe og nogle guldmønter.

Natten til onsdag blev der begået indbrud mod en stuelejlighed på Springbanen, hvor der blev knust nogle ruder og stjålet smykker og en pc. Politiet har sikret dna-spor fra indbruddet.

Der blev også begået indbrud mod Benny's Pølsevogn på Brogårdsvej i løbet af natten. Her blev der stjålet kontanter.

Klokken 06.21 gik der ild i nogle klude med linolie i en kælder i en etageejendom på Enighedsvej. Heldigvis gik ilden hurtigt ud, nok pga. iltmangel, og man slap med lidt sodskader.

Kl. 13.10 hørte en 23-årig mandlig beboer i en lejlighed på Vingårds Allé mistænkelige banke- og boremaskinelyde. Han åbnede sin dør og opdagede en mand, der forsøgte at bryde ind hos hans nabo. Tyven, der skyndte sig at stikke af, beskrives som dansktalende, mulat, 25-30 år, ca. 180 cm høj og almindelig af bygning, med sort skæg. Han var iført en sort jakke, grå bukser og mørkegrønne kondisko.

Indbrud i stuelejlighed på Smakkegårdsvej, hvor døren blev brudt op, hvorefter der blev stjålet smykker.

Indbrud i villa på Toftekærsvej, hvor der blev aflistet en rude i kælderdøren. Intet overblik over, hvad der blev stjålet, men politiet har sikret sig dna-spor.

Indbrud i lejlighed på Evanstonevej, hvor både opgangs- og lejlighedsdøren blev opbrudt med et ukendt værktøj. Intet overblik over mulige koster.

Indbrud i villa på Skovmosevej, hvor der blev brækket et vindue op og stjålet tre computere, kontanter og smykker.

Indbrud mod værtshuset Dilligencen på Brogårdsvej kl. 01.39, hvor en ukendt gerningsmand forsøgte at brække en spillemaskine op. Det lykkedes ikke.

En Landrover Discovery blev stjålet fra et værksted på Grusbakken mellem onsdag kl. 17 og torsdag kl. 08. En dør i en port blev brudt op, og det fulde overblik over kostervalget er endnu ikke opgjort.

På grund af påsken har Villabyerne en fremrykket deadline. Derfor går Politirapporten i denne uge kun til og med torsdag den 17. marts.