I øvrigt: Far og søn kører historisk rally sammen

I øvrigt: Far og søn kører historisk rally sammen

I øvrigt:

… samler De grønne pigespejdere Gentofte-Vangede pant, fordi de til sommer skal til Schweiz og besøge spejdercentret Our Chalet. Derfor, hvis man bor i postnummeret 2820, kan man donere sin pant, og spejderne kommer og henter den 3. lørdag i hver måned til og med juni fra 10 til 12. Spejderne kan kontaktes på spejderpant@gmail.com. Her oplyser man sin adresse, og så henter spejderne panten den først komne afhentningsdato derefter.

… søger Øresundskoret nye stemmer. Koret er især interesseret i tenor- og basstemmer, men alle stemmer er velkommen. Lidt korerfaring er en fordel, men man behøver ikke kunne læse noder. Øresundskoret er for mænd og kvinder i alle aldre. Hvis man er interesseret, skal man kontakte korleder Agneta Mei Hytten på sms 23303108.

… går det ganske godt for det lokale hold i motorløbet ’Rallye Monte-Carlo Historique’. Som nummer 56 finder man nemlig søn/far-holdet Kenneth Kruse Simonsen fra Charlottenlund ud af i alt 272 mandskaber. Løbet er verdens største historiske rally, og varer hele ni dage.