Hun skal sikre Gentofte-borgernes livskvalitet

46-årige Helene Rasmussen er ny socialdirektør i Gentofte Kommune

Foto: Jesper Bjørn Larsen

En enig Kommunalbestyrelse har godkendt Helene Rasmussen som ny direktør for Social og Sundhed i Gentofte Kommune.

Helene Rasmussen har siden 2010 været Centerchef for Sundhed og Omsorg i Helsingør Kommune og før det Kontorchef i Personalestyrelsen.

Helene Rasmussen kommer til at stå i spidsen for ca. 3.000 medarbejdere og får blandt andet ansvar for arbejdet med ældre, handicap, psykiatri, forebyggelse, sundhedsfremme og beskæftigelse.

"Med Helene får vi en meget kompetent direktør for Social og Sundhed med stor faglig indsigt i området. Helene har via sine tidligere ansættelser vist, at hun er en stærk strategisk og visionær drivkraft, og det matcher meget fint vores ønske om fortsat at videreudvikle social- og sundhedsområdet i tæt samspil med borgerne". siger kommunaldirektør Frank E. Andersen.

Helene Rasmussen ser frem til at være med til at indfri Gentofte Kommunes ambitioner på social- og sundhedsområdet.

"Jeg glæder mig til sammen med politikerne og en dygtig stab af medarbejdere at bidrage til at skabe de bedste muligheder for, at borgerne kan leve et selvstændigt og uafhængigt liv med høj livskvalitet", siger hun.

Helene Rasmussen tiltræder 1. marts 2016 og afløser Thomas Bille, der efter 10 år har valgt at forlade Gentofte Kommune til fordel for et job i det private erhvervsliv.

Helene Rasmussen er 46 år og bor i Espergærde med sin familie.