HIK tabte i Brabrand

Det skulle have været comeback til point, men HIK forlængede i stedet nederlagsstimen via 0-2

Daniel Soidik spillede en uheldig rolle i nederlaget til Brabrand, da han scorede selvmål på en kikset tilbagelægning. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Daniel Soidik spillede en uheldig rolle i nederlaget til Brabrand, da han scorede selvmål på en kikset tilbagelægning. Arkivfoto: Ole Tradsborg

HIK havde et klart nederlag i erindring efter sidst at have tabt 1-3 på hjemmebane til B93, og med det nederlag i bagagen drog truppen til Aarhus-forstaden Brabrand lørdag.

Men comebacket til point udeblev, da HIK med en blanding af uheld og manglende skarphed ikke var i nærheden af at få point med hjem.

Brabrand-holdet kom i stedet hurtigt foran.

Faktisk allerede efter blot fire minutter, hvor en tilfældig nærkamp mellem to spillere endte med en 'ballonbold', hvorefter kuglen via tvivlsomt målmandsspil fra Nikolaj Madsen endte i nettet.

En rigtig dum HIK-start, men det skulle blive endnu værre, for et kvarter senere stod den på et regulært selvmål.

Forsvarsspiller Daniel Soidik havde nok tænkt at spille bolden retur til keeper Nikolaj Madsen, men i stedet endte det med, at det høje, bløde skud fuldstændig udplacerede kollegaen og endte i nettet.

Den rædselsfulde start kom HIK sig aldrig over, selv om bulletinerne fra Brabrand lyder, at holdet kom ud med ild i øjnene efter pausen og kunne – med lidt held – have skabt spænding.

Men idéerne udeblev, og derfor måtte HIK'erne rejse tomhændede hjem.

Nu venter langt om længe kamp på Gentofte Sportspark fredag aften, hvor AB kommer på besøg. Forhåbentlig er HIK bedre forberedt, for der venter et skarpt AB-hold, der senest smadrede Frem med hele 6-0.

Der er kampstart kl. 18.