Hektisk uge i SISU

Blot 48 timer før pokalsemifinalen mod Virum ophørte samarbejdet mellem SISU og dametræner Thomas Foldbjerg. Ydermere er to herrespillere stoppet med øjeblikkelig virkning

Foto: Joakim Weibel

Mandag aften – to dage før den første af to pokalsemifinaler mod Virum – blev SISU og den populære dametræner, Thomas Foldbjerg, enige om at ophæve samarbejdet på opfordring fra Thomas Foldbjerg.

"Thomas var nok ikke helt klar over, hvor meget tid det tager at træne på det her niveau. Når man så samtidig studerer, kan det være svært at få det hele til at hænge sammen. Vi er meget kede af, Thomas stopper, da han er en fremragende træner, der nyder spillernes fulde opbakning, men vil samtidig gerne understrege at vi bakker ham op, og har fuld forståelse for hans beslutning. Jeg vil også gerne pointere, at vi i SISU håber på at få tilknyttet Thomas, muligvis som talenttræner, når han igen har tiden til det" siger formand Peter Glahn om den netop afgåede træner.

Assisterende træner Merete Gade overtager i første omgang ansvaret for dameholdet indtil nytår. Hvem der overtager stillingen som head coach efter nytår er stadig uvist, men der arbejdes på en løsning. Den løsning kunne blive Merete Gade sæsonen ud, fortæller formanden:

"Merete har været årsag til, at flere spillere er kommet til klubben. Det vidner vel om en assistenttræner, der nyder stor opbakning ikke bare fra medspillere, men i lige så høj grad fra folk i andre danske klubber. Vi sætter os i løbet af december måned ned sammen med Merete for at kigge de forskellige muligheder igennem".

Spillerne i SISU's herretrup fik også nyheden om Dean Thibodeaus og Vuc Stefanovic' afgang fra klubben mandag aften.

Efter længere overvejelser besluttede trænerstaben i samarbejde med bestyrelsen at ophøre samarbejdet med Dean Thibodeau, pga. interne stridigheder og hans ønske om at bruge mere tid på sin civile karriere. Vuc Stefanovic var i første omgang hentet til klubben på en blot én måned lang aftale, men resultatet levede ikke op til klubbens forventninger.:

"Vuc er en spændende spiller på længere sigt, men her og nu står vi og mangler noget rutine på holdet til at bakke de mange unge op. Med sine 23 år er det ikke Vuc's spidskompetencer, så vi har valgt at stoppe, mens legen er god", udtaler Peter Glahn.