GVI reddet i overtiden

Der skulle et overtidsmål til af topscorer Jimmi Mayasi for at sikre et enkelt point til GVI

Foto: Jesper Bjørn Larsen

Opgaven for GVI var klar lørdag på hjemmebane: Sidste uges flotte sejr i topkampen mod Vanløse skulle følges op mod Skjold fra midten af rækken.

GVI var klare favoritter, men det var ikke til at se fra kampens start, hvor Skjold lagde et højt press på hjemmeholdet.

GVI var uden to af holdets mest rutinerede profiler i karantæneramte Morten Juul Hansen og skadede Lasse Jensen. Om det var derfor, eller en undervurdering af Skjold, skal være usagt, men GVI fik aldrig gang i deres spil og var sjældne gæster på skjolds banehalvdel.

Det gik helt galt allerede efter 10 minutter, da et hjørne blev forlænget til bagerste stolpe, hvor en Skjold-spiller umarkeret kunne sparke bolden i mål. Det burde have været et wake up call til hjemmeholdet, men reaktionen udeblev, og holdene gik til halvleg uden yderligere scoringer.

 

GVI satte fra 2. halvlegs start Dennis Borup på banen i stedet for en anonym Rajko Lekic.

Det gav en bedre balance på holdet, men desværre nåede det ikke at give resultat, før anfører Morten Lund måtte lade sig udskifte efter en hård tackling.

Matin Husaini kom ind og skubbede Oliver Østgård ind centralt. Jimmi Mayasi fik en halv chance efter et godt indlæg fra Christopher Olzcyk, men fik ikke fart i sit skud, og vi skulle helt hen til fem minutter før tid, før den store chance kom til topscoreren.

Frederik Frick satte sig igennem på højreflanken, og efter at have driblet og skudt sig frem til målet endte bolden hos en fri Jimmi Mayasi, der dog måtte se sit skud ryge tæt forbi målet. De 90 minutter løb ud, og det lignede et ærgerligt, men nok fortjent nederlag.

Men så tog Oliver Østgaard sagen i egen hånd. Han drev med stor fart bolden ind i feltet og endte med at blive væltet omkuld.

Straffe, mente dommeren, ja tak, sagde Jimmi Mayasi og sparkede bolden sikkert i mål. Med det uafgjorte resultat måtte GVI overlade førstepladsen til Vanløse i en meget tæt Danmarksserie.

I næste uge tager GVI turen til Virum-Sorgenfri, en svær udekamp, især som skadessituationen ser ud.