GVI i ærgerlig remis mod Gørslev

I en kamp, der skulle vindes, måtte GVI nøjes med uafgjort og kunne endda være taknemmelig for det ene point til sidst

GVI i ærgerlig remis mod Gørslev

Pape Abdoulie viste igen og igen prøver på sine fine teknik. Desværre fik han ikke sat det afgørende aftryk på kampen. Foto: Ole Tradsborg

Det var en af den slags kampe, der bare skulle vindes, og det startede da også yderst lovende for Vangedes fodboldstolthed.

Der var således kun spillet et kvarters tid, da bolden røg ud til Marcus Zedler uden for buen, hvor han smukt bankede bolden i kassen til en fortjent føring.

GVI fortsatte det spilstyrende spil i tiden herefter, men mod slutningen af halvlegen kom gæsterne bedre og bedre med, og de sluttede også bedst af.

Efter pausen var det desværre også Gørslev-holdet, der virkede til at være mest på pointjagt.

De var i hvert fald mest pågående, og i to omgange var de uhyre tæt på at score i en hæsblæsende start på anden halvleg.

Efter flere gode indlæg i anden halvleg var det et par gange tæt på at give resultat til GVI, som i situationen her, hvor tre Gørslev-spillere i fællesskab redder efter et hjørne. Foto: Ole Tradsborg

De mørke skyer over Nymosen varslede dårligt nyt, og efter en times spil var udligningen en realitet. Scoringen opstod en smule tilfældigt, men bolden blev alligevel tørt sparket i mål fra kort afstand, efter GVI havde glemt alt om opdækning.

GVI virkede nu lettere groggy en stund, og man kunne frygte, at gæsterne nettede en gang mere, men til GVI’s held manglende den sidste skarphed hos Gørslev-angriberne.

I kampens afslutning, hvor begge hold gik efter sejren, blev der tilsvarende mere og mere åbent i begge ender.

Det gav en stor chance til GVI’erne i et par omgange, men det blev kun lige ved og næsten, og uafgjort var også et meget retfærdigt resultat set over kampens 90 minutter.

Bertram Gjelfort havde GVI’s sidste chance, men han overplacerede sit skud i en ellers gunstig position. Foto: Ole Tradsborg

GVI spiller lørdag på udebane mod B1908, mens næste hjemmekamp er den 8. april mod Herstedøster IC.