Guld til drengene og sølv til pigerne

Gentofte Volley helt i front ved DM for U21

Efter et års fravær var DM-slutspillet i U21 igen lagt i Kildeskovshallen.

Gentofte Volleys damer var kommet i pulje med Holstebro, DHV Odense og Brøndby-Rødovre. De lokale piger kom godt i gang med klare sejre mod både Holstebro og DHV. I den sidste kamp i den indledende pulje stod Brøndby-Rødovre på den enden side af nettet.

Efter 1-1 i sæt blev de evige rivaler fra Vestegnen sat på plads 3-1.

I semifinalen mødte Gentofte-pigerne et sammensat hold fra Amager/Frederiksberg. Igen viste pigerne, anført af Amalie Owie, Nora Møllgaard og Sigrid Friis, høj klasse med en 3-1 sejr.

Finalemodstanderen var Team Køge. Det blev en for stor mundfuld for Gentofte-holdet, der tabte 0-3.

Gentofte fik begge sine kantspillere, Nora Møllgaard og Amalie Owie, udtaget til stævnets 'Dream Team'.

Gentofte-drengene var i strid modvind i to af de tre puljekampe. Med snævre 3-2 sejre over Hvidovre/Køge og DHV Odense og storsejr over Ikast vandt de dog puljen.

I semifinalen var modstanderen Randers. Det blev en stor 3-0 sejr til Gentofte-mandskabet.

Herefter stod Hvidovre/Køge igen som modstander – nu i DM-finalen. Det blev til sejr til gæsterne i det første sæt efter en noget nervøs og famlende Gentofte-indsats. Det fik Gentofte dog rettet op på, og i andet og tredie sæt styrede holdet begivenhederne. I fjerde sæt troede Gentofte-spillerne, at de havde vundet kampen, men der blev noget overraskende dømt touch på et Køge-angreb, der sejlede ud af banen, da de havde matchbold. Gentofte kom sig ikke rigtigt, og Hvidovre/Køge kom tilbage og vandt sættet.

I femte og afgørende sæt styrede Gentofte-holdet spillet fra start til slut. Det gav gevinst med 15-11 og dermed 3-2 i sæt, så DM-guldet kom i hus.

Alle Gentoftes kanter kom på Dream Team: Oscar Møllgaard, Jan Vinther og Mads Møllgaard.