Futsal Gentofte vandt topkamp

Det blev aldrig lige så spændende som sidste års finalekamp, da Hjørring kiggede forbi

Futsal Gentofte vandt topkamp

Jubel efter Rasmus Johanssons scoring til 2-0. Foto: Anders B. Jakobsen

Lørdag var der topkamp i Gentoftehallen, da Hjørring Futsal Klub kom på besøg. Det var første gang i denne sæson, at de to hold mødtes, så der var skruet godt op for forventningerne.

Der skulle kun gå godt et minut, før hjemmeholdet havde bragt sig foran. Et rush op langs linjen og en hurtig afslutning fra en spids vinkel af Zakaria El-Ouaz, og så stod det 1-0. Tre minutter senere blev det 2-0 ved Rasmus Johansson.

Rasmus Johansson bruger sin fysik. Foto: Anders B. Jakobsen

Kort før pausen fik Hjørring reduceret på et straffespark fra 10 meter, da hjemmeholdet var kommet op på 6 frispark.

Kampen var utrolig velspillet, og publikum fik lov til at opleve en moderne futsal-kamp med masser af overtalsspil, da begge hold ofte valgte at tage målmanden med i angrebet.

Kampen blev dog ikke ikke ligeså spændende som sidste års afgørende finale, hvor tre mål indenfor det sidste minut afgjorde kampen til Gentoftes fordel. I anden halvleg kom Gentofte hurtigt på 3-1. Kampens detalje stod Gentoftes anfører Emil Scott for. En fræk aflevering gennem benene på en Hjørring-spiller over til en helt fri Louis Veis, der kunne gøre det til kampens resultat 4-1.

Louis Veis og Emil Scott fejrer målet til 4-1. Foto: Anders B. Jakobsen

Efter kampen var der stor tilfredshed i Gentoftes omklædningsrum. Cheftræner Christoffer Haagh var specielt tilfreds med det defensive presspil, som gjorde at Hjørring i stort set hele kampen havde vanskeligheder med at komme til åbne chancer.

Med sejren ligger Gentofte nr. 1 i ligaen og er garanteret en plads i slutspillet. På grund af landsholdspause er næste hjemmekamp først lørdag den 25. februar kl. 15.30 i Gentoftehallen, hvor København Futsal kommer på besøg.

jbl