Futsal Gentofte vandt sikkert

Futsal Gentofte indgår sponsoraftale med OK

Gentoftes målscorere i kampen mod Lystrup. Pressefoto

Den sidste hjemmekamp inden slutspillet i Futsal-ligaen gav en sikker sejr til Futsal Gentofte.

Modstanderen var ligaens nr. 3, Lystrup. Efter to minutters spil bragte Rasmus Johansson Gentofte på 1-0, og han blev efter kampen både kåret som kampens og mellemspillets bedste Gentofte-spiller.

Ved pausen var stillingen 4-1, og publikum havde fået flere flotte futsal-mål.

2. halvleg blev en lidt rodet affære, hvor hjemmeholdet fra tid til anden tog lidt for let på opgaven. Kampen sluttede 7-4 på bl.a. to mål hver af Adam Fogt og Emil Scott.

Det er efterhånden mange uger siden, at ligaen knækkede over. Både Hjørring og Gentofte har mere end dobbelt så mange point end nr. 3. Det betyder også, at de to hold først kan mødes i en eventuel finale.

På søndag mødes de to hold dog i den sidste runde inden slutspillet. Futsal Gentofte topper tabellen med ét point ned til Hjørring.

Kvartfinalerne spilles i begyndelsen af april. De bedst placerede hold vælger selv deres modstander, men cheftræner Christoffer Haagh vil ikke ud med, hvilket hold Gentofte vælger endnu.

Sikkert er det dog, at Gentofte har hjemmebane i den anden og afgørende kamp. Den forventes at blive spillet lørdag den 8. april kl. 15.30.

jbl