Futsal Gentofte tog en sikker sejr i det jyske

Efter den vanvittige storsejr på 28-3 over Sat Af Pigeons i sidste uge, blev det lidt mere normalt i denne weekend for det lokale futsal-hold. De sejrede dog stadig suverænt

Futsal Gentofte tog en sikker sejr i det jyske

Jubel i omklædningsrummet efter kampen. Pressefoto

Futsal Gentofte spillede lørdag aften ude mod Lystrup, hvor det blev til en sikker 5-0 sejr. Selv om resultatet kunne indikere en ensidig og kedelig kamp, så var det på ingen måde tilfældet. Kun en storspillende Nis Andersen i målet forhindrede Lystrup i at score i første halvleg.

Faktisk var kampen en af de bedste i ligaen indtil nu i denne sæson. For anden weekend i træk spillede Futsal Gentofte med tre hele kæder af fire spillere, der delte spilletiden lige. Det er ikke set før i den danske futsalliga og et tydeligt tegn på det store bredde, Gentofte har i truppen i denne sæson.

Lystrup, der var finalemodstanderen i 2020, pressede højt og skabte flere gode chancer kampen igennem, men havde ikke det nødvendige held, når det kom til at få bolden over stregen.

Cheftræner Christoffer Haagh var efter kampen særdeles tilfreds med sit hold og og specielt indsatsen i første halvleg.

"Alle tre kæder fungerede og fandt kreative offensive løsninger,“ roser han i en pressemeddelelse fra klubben.

I næste weekend er der storkamp i Gentoftehallen. På lørdag kommer nemlig sidste års sølvvindere fra Hjørring på besøg. Det er første gang i denne sæson, at styrkeforhold skal udmåles, og begge klubber har forstærket sig i forhold til sidste sæson.

Kampen spilles kl. 15.30 lørdag i Gentoftehallen.

jbl