Fang en frivillig med linsen

Frivilligcenter Gentofte afholder en stor fotokonkurrence i anledning af Frivillig Fredag den 28. september. Alle kan være med til at fange et glimt af frivilligheden

Foto: Jesper Bjørn Larsen

Fodboldtræneren, der bruger sin aften på at træne kampivrige lilleputter. Besøgsvennen på tur med den ældre, der liver op i kørestolen. Bedstemoderen, der læser eventyr for de små i børnehaven.

Det frivillige arbejde har mange ansigter og udtryksformer, og det er netop dét, Frivilligcenter Gentofte ønsker at indfange – og hylde – med en stor fotokonkurrence. Det sker i anledning af Frivillig Fredag den 28. september, en national hyldestdag, der netop fokuserer på de mennesker, der gør en forskel i hverdagen.

Temaet for konkurrencen er 'Et glimt af frivilligheden i Gentofte Kommune' – gerne med et lokalt udtryk i form af f.eks. en lokalitet, mennesker eller begivenhed.

Alle kan deltage. Billederne bliver ikke bedømt efter tekniske færdigheder og kunnen, men efter hvor godt de formidler det frivillige liv i Gentofte. Så grib kameraet eller din smartphone og skyd løs.

Alle indsendte fotos bliver vist på storskærm i rådhushallen om aftenen den 28. september. En dommerkomité bestående af fagfolk med indblik i det frivillige arbejde og et blik for det gode motiv udvælger det bedste billede, som bliver præmieret på dagen med et kamera fra Sony Center.

Sidste frist for indlevering af billeder er den 20. sept. 2012.

Konkurrencebetingelser

Deltagere kan højst indsende tre billeder til konkurrencen. Billederne skal sendes i jpeg-format og må fylde op til 6 mb.

Billeder til konkurrencen sendes til foto@frivilligcentergentofte.dk.

Husk at angive dit navn og telefonnummer samt gerne et par ord om i hvilken situation, billedet er taget.

Du skal selv have ophavsretten til det indsendte billede. Frivilligcenter Gentofte forbeholder sig retten til at bruge billederne i elektroniske og trykte medier med fotokredit for at promovere og illustrere det frivillige arbejde i kommunen.

Alle indsendte billeder vil blive vist på storskærm ved arrangementet 'Frivillig Fredag' afholdt af Frivilligcenter Gentofte i rådhushallen på Gentofte Rådhus den 28. september 2012.

Billederne vil løbende blive lagt ind på frivilligcentrets hjemmeside og Facebook. Notér gerne, hvis du ikke ønsker, at dine billeder bliver vist på Facebook.

Du kan læse mere om konkurrencebetingelser og tekniske specifikationer på frivilligcenterets hjemmeside, www.frivilligcentergentofte.dk.

Billederne vil blive bedømt af en komité sammensat af en håndfuld engagerede Gentofte-borgere med interesse i og viden om frivilligt arbejde samt øje for det gode motiv.

Dommerkomitéen består af:

Lone Gladbo, kulturdirektør, Gentofte Kommune

Terkel Andersen, sekretariatschef, Frivilligrådet

Jesper Bjørn Larsen, journalist, Villabyerne

Jens Rosenfeldt, fotograf, Frandsenrosenfeldt

Mogens Røstbjærg, bestyrelsesmedlem, Frivilligcenter