Countrysanger gæster Hellerup på fredag

Katrine Schmidt & Band giver koncert i Byens Hus

Countrysanger gæster Hellerup på fredag

Katrine Schmidt & Band giver koncert i Byens Hus fredag den 24. marts kl. 20. Pressefoto

Siden 2012 har Katrine Schmidt været en aktiv del af den danske folk- og roots-scene, og hun har medvirket i flere konstellationer som sanger og sangskriver.

I marts 2021 udgav hun sit debutalbum, ’Laying My Burdens Down’, der fik fire stjerner og mange roser med på vejen af musikmagasinet Gaffa.

“Katrine Schmidts sange og musik er tro over for genrernes fremmeste kvaliteter, men fremstår også både enkeltvis og samlet set som det, de er: originale, fine og endda raffinerede ballader. Albummet som helhed er vellykket, så absolut gedigent og smukt,” lød det bl.a. dengang i Gaffa.

Først til efteråret udkommer hendes næste album, men mon ikke, du allerede kan få en forsmag på nogle af hendes nye numre, når hun gæster spillestedet KULØR i Byens Hus på Hellerupvej fredag den 24. marts kl. 20.

Katrine Schmidt har et band med sig, der består af Johannes Aaen Jensen på klaver, orgel og kor, Mikkel Bøggild på guitar og kor, Thyge van Dassen på violin, Mark Kühn på kontrabas og Jonas Kardyb på trommer.

Billetter kan købes på billetto.dk.

jbl