Cirkusrevyen med fusserne i cement

De fem sæt fødder, der snart træder op i revyteltet, har sat deres aftryk

Foto: Annette Houman

Lisbet Dahl var den første af årets Cirkusrevy-hold, der i dag, mandag, satte sit fodaftryk i cementen på årets flise, og sit navn skrev hun med en nyudsprungen bøgegren.

Med i sit følge havde hun skuespillerne Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Vicki Berlin, der alle smed sko og strømper og fremvise størrelser fra 38 til 45 …

Holdet har siden midten af marts arbejdet intensivt med at sammensætte og øve årets revy, og der er mindre end fire uger til premieren.

"Alt kommer på plads i de her dage", fortalte Lisbet Dahl.

"Lige nu er det meste af årets revy præget af et fantastisk virvar, og sådan skal det være. Når vi arbejder sammen, falder alt på plads skridt for skridt hen mod premieren".

Manden med den største størrelse, Henrik Lykkegaard, supplerede:

"Vi står og går rigtig meget under prøverne, og så er det jo rigtig heldigt at være udstyret med holdets mest prangende skostørrelse. Så har jeg ligesom et solidt fundament".

Årets flise er den 27. i rækken, der dokumenter endnu et år i Cirkusrevyens historie. Den første flise blev lagt i 1988, hvor man ud over Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard kunne opleve Claus Ryskjær, Kai Løvring og Jeanne Boel.