Brand i bil på Ahlmanns Allé

Foto: Jeppe Lund

Indbrud i villa på Bjergtoften, som blev anmeldt mandag eftermiddag. Tyvene opbrødt et soveværelsesvindue, men der var på anmeldelsestidspunktet ikke overblik over, hvad der evt. er stjålet.

På Folkevej blev der stjålet en bærbar computer og et spejlreflekskamera, efter at tyve brød et vindue op.

Kl. 16.03 ringede en person til Nordsjællands Politi og sagde, at han havde fundet 24.000 kroner i kontanter på Kildegårds Plads. Pengene havde han taget med hjem. Senere på dagen blev politiet kontaktet af en person, der sagde, at han havde tabt pengene. Efter lidt efterforskning kunne politiet konstatere, at den var god nok, og manden fik sine penge igen. Der blev givet findeløn til den vakse borger.

En listetyv var inde i en villa på Rygårds Allé, mens familien sov natten til tirsdag. Tyven kom ind via en bagdør, og der blev stjålet to vielsesringe, nogle cigaretter og fra et halvskur blev der taget otte dåseøl.

Ingen poster.

En politipatrulje stoppede kl. 22.30 en narkopåvirket fører af en personbil på Øregårdsvej. Føreren, en 34-årig mand fra Dyssegård, blev anholdt og taget med til prøveudtagning, ligesom han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Der blev stjålet designlamper fra en villa på Grants Allé i tidsrummet onsdag kl. ca. 15 til fredag kl. 17.30. Tyven var kommet ind via et opbrudt vindue.

Et vindue på bagsiden af en villa på Bernstorffsvej blev brudt op på et tidspunkt mellem kl. 14.28 og midnat. Hele huset blev gennemrodet, men der er ingen oplysninger om, hvad der evt. blev stjålet.

Kl. 12.11 blev det konstateret, at cylinderen i en dør til Gentofte Fritidscenter var fjernet fra en bagdør, og et vindue var brudt op. Centeret var gennemrodet. Der er ingen oplysninger om, hvad der er blevet stjålet.

En 53-årig kvinde fra Ballerup fik en tår eller flere over tørsten, da hun var på Bakken i lørdags. Hun kunne dårligt stå på benene og råbte op i en grad, så politiet blev tilkaldt. For at forstyrre offentlig ro og orden blev hun taget med til et lægetjek og en tur i detentionen i Helsingør.

Et 'mistænkeligt forhold' udspillede sig ved 'Zirkus Nemo' i Charlottenlund Strandpark kl. 18.44. Tre muskuløse mænd med østeuropæisk udseende blev set luske rundt og lade som om, de ikke kendte hinanden. Men der var alligevel tydelig kontakt mellem de tre, fortæller politikommissær Erik Skriver, Nordsjællands Politi. Der er imidlertid ikke oplysninger om hverken tyveri eller overfald.

Der udbrød brand i en bil i en garage på Ahlmanns Allé kl. 19.06. Brandvæsenet fik hurtigt branden under kontrol. Der var formentlig tale om en motorbrand, måske en teknisk fejl. Ingen personer kom til skade, og branden spredte sig ikke.