27-årig sigtet for voldtægt: Kvinde råbte stop

En 27-årig mand fra Gentofte blev onsdag varetægtsfængslet i syv dage. Han er sigtet for voldtægt mod en kvinde, som han holdt fast

27-årig sigtet for voldtægt: Kvinde råbte stop

En 27-årig mand fra Gentofte blev varetægtsfængslet ved et retsmøde Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Foto: Jens Berg Thomsen

Det var en mørkhåret ung mand iført et sort Adidas-tracksuit, der onsdag eftermiddag blev ledsaget ind i Retten i Lyngbys retssal 3.1 af sin forsvarsadvokat og to betjente.

Den 27-årige mand var blevet anholdt natten til onsdag, sigtet for fire forhold, som anklager Michael Qvist redegjorde for ved retsmødets begyndelse.

Den anholdte er sigtet for et forsøg på voldtægt, der blev efterfulgt af en fuldbyrdet voldtægt samme aften på en adresse i Gentofte.

Ifølge sigtelsen forsøgte han at opnå samleje med en kvinde, selvom hun flere gange råbte ord som “stop, stop” og “det gør ondt”.

Den 27-årige skulle have holdt hårdt fast og sagt ting som “tag bare imod, du er svag” og “gør, som jeg siger.”

20 minutter senere er han sigtet for at have begået en fuldbyrdet voldtægt, hvor han holdt kvinden fast, og der var en underliggende trussel om vold, lød det fra anklageren.

Derudover er manden sigtet for trusler mod den samme kvinde. Her skulle han have sagt “jeg kvæler dig,” og “jeg dræber dig, hvis du ikke tager en fortrydelsespille.”

Endelig er han sigtet for grov vold ved at have skubbet kvinden så hårdt, at hun væltede ind i en stol og ved flere gange at tage kraftige kvælertag på hende, så hun var ved at miste bevidstheden. Det skulle være sket ved vejen Universitetsparken i København.

Den 27-årige nægtede sig skyldig i alle forhold.

Der blev nedlagt navneforbud i sagen mod både den sigtede og kvinden, ligesom retsmødet fortsatte bag lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

Anklager Michael Qvist fortalte efterfølgende til Villabyerne, at den 27-årige blev varetægtsfængslet i syv dage.