Vores Franske lukker i Farum

Økonomisk halter Farum-afdelingen efter, så indehaver Birgit Pichat og hendes kompagnon vil koncentrere sig om Frederiksberg og Fyn

Vinbar lukker i Farum
Birgit Pichat og hendes kompagnon lukker “Vores Franske”-butikken i Farum og vil koncentrere sig om vinbaren på Frederiksberg af samme navn fremover. Derudover er der også åbnet bistro på Fyn. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Café og delikatesseforretningen “Vores Franske” er snart fortid på Farum Hovedgade over for Akacietorvet.

Indehaver Birgit Pichat og hendes kompagnon Mads Jensen lukker butikken og vil i stedet koncentrere sig om vinbaren med samme navn på Frederiksberg og en nyåbnet bistro i Faaborg på Fyn. Det skriver Birgit Picaht i en pressemeddelelse.

– Vi har rigtig travlt både på Frederiksberg og i Faaborg, og desværre halter vores Farum afdeling økonomisk bag efter, og det er samtidig det sted, hvor vi har de absolut højeste udgifter i form af husleje, varme og el, så derfor har vi valgt at prioritere og lukke Farum ned. Selvfølgelig er det en enorm svær beslutning, for vi har så mange gode minder, skønne gæster og kunder, og ikke mindst har vi holdt så mange fantastiske fester for folk, men vi er nødt til at sikre sorte tal på bundlinjen. Desværre er det enorm dyrt at drive forretning i Farum og indtjeningspotentialet står desværre ikke mål med omkostninger, siger Birgit Pichat i pressemeddelelsen.

Vores Franske i Farum åbnede i september 2015 under navnet “Vores Marked”. Butikken lukker endeligt den 1. maj, og herefter må man til Frederiksberg eller Fyn.

– Vi håber at se mange af vores stamkunder på Frederiksberg og hvorfor ikke også i Faaborg til sommer siger Birgit Pichat.

– Vores Franske i Farum holder åbent som sædvanlig tirsdag til lørdag til og med den 18. februar, derefter holdes der åbent onsdag til lørdag og efter påske og frem til den endelig lukning er der åbent torsdag til lørdag, fortæller medindehaveren.

Mens butikken i Farum lukker, kan man stadig frekventere webshoppen på www.voresfranske.dk.

jbt