Vasketøj for 13.000 kroner forsvandt

Foto: Kenn Thomsen, Jimmy Rømer
Nordsjællands Politi har modtaget en anmeldelse om et tyveri af vasketøj for 13.000 kroner.
Nordsjællands Politi har modtaget en anmeldelse om et tyveri af vasketøj for 13.000 kroner.

Furesø: Der var ikke tegn på indbrud, så Nordsjællands Politi formoder, at der er blevet brugt den rette nøgle ved et indbrud i et fællesvaskeri i Bringehusene i Jonstrup i lørdags i dagtimerne.

Politiet oplyser til Frederiksborg Amts Avis, at der er blevet stjålet vasketøj til en samlet anslået værdi af 13.000 kroner.

Det drejer sig om 13 t-shirts, syv toppe, fire bh'ere, fem sweatre, seks bluser, diverse undertøj, fem par jeans, tre par leggins, to par joggingbukser og 2 hættetrøjer.

En børnehave på Nørrevænget har haft ubudne gæster i to omgange. I sidste uge var der indbrud, og der forsvandt diverse værktøj. Og i perioden fra fredag klokken 18 til mandag morgen klokken otte var den gal igen. Bagdøren var brudt op, og denne gang forsvandt der en række nye vinduer, der var klar til at blive monteret. Nordsjællands Politi vil ikke udelukke, at der er tale om de samme gerningsmænd til begge indbrud.

Mandag ved 12-tiden blev hoveddøren til en lejlighed på Farum Hovedgade sparket ind, men der er endnu ikke overblik over, hvad der eventuelt er stjålet.

Og samme dag ved 14-tiden blev en 13-årig dreng fra Værløse opdaget af personalet i Kvickly på Farum Bytorv, da han forsøgte at stjæle to sodavand til en samlet værdi af 30 kroner. Politiet og drengens mor blev tilkaldt, og sidstnævnte tog ham med hjem.