Tre fra Furesø med i ny sæson af MasterChef

Da TV3 Viaplay i aftes blændede op for den nye og 9. sæson af MasterChef var det med deltagelse af hele tre deltagere fra Furesø Kommune blandt de i alt 50 deltagere fra hele landet.

I årets nye sæson er intet helt, som det plejer. Årets udvalgte deltagere er inviteret direkte indenfor i det velkendte MasterChef-lokale helt fra starten for at deltage i den ultimative bootcamp. Her skal deltagerne, fordelt ud over otte programmer, i mesterlære hos skiftevis Jesper Koch, Dak Wichangoen, Thomas Castberg og Jakob Mielcke.

I år kræver det altså både stor koncentration, gode indlæringsevner og kreative påfund fra deltagerne for at kunne imponere dommerkvartetten og få adgang til årets indledende uger. De indledende runder løber over seks uger inden det store opsamlingsheat, der til sidst munder ud i kvart- og semifinaleugerne.

Og så bliver det spændende at se, hvor lang tid salgskonsulent Preben Andersen fra Farum, art director Tina Lindstam fra Værløse og print designer Vicky Willeberg fra Værløse får lov til at beholde forklædet og fortsætte i konkurrencen.

Det hele kulminerer i finaleugen, hvor dette års MasterChef-vinder skal findes.