Spansk-brasilianske Michelle flytter hudplejeklinik til Værløse

Der bliver kigget på både kost og stress, når Michelle Azevedo hjælper sine kunder af med hudproblemer. Hun har flyttet sin klinik fra Stenløse til Værløse

Spansk-brasilianske Michelle flytter hudplejeklinik til Værløse

Michelle Azevedo tager det brasilianske islæt med sig i sin tilgang til kunderne. Privatfoto

En ny hudplejeklinik er kommet til Værløse. Det er 44-årige Michelle Azevedo, der har valgt at flytte Essên-cia Hudplejeklinik fra Stenløse til Kirke Værløsevej 26.

– Jeg flyttede, fordi jeg gerne ville have mere plads. Jeg ville også gerne være tættere på København, da de fleste af mine kunder kommer fra København eller i nærheden. Værløse er et meget dejligt sted, og det er nemmere at komme hertil, siger hun.

Spansk-brasilianske Michelle Azevedo er uddannet kosmetolog fra Nordsjællands Kosmetologskole, hvor hun senere har været tilbage for at undervise. Hun havde et stort ønske om at få sig eget sted, og derfor åbnede Michelle Azevedo sin egen klinik i 2019. Selvom hun kun lige er genåbnet i Værløse, er de faste kunder allerede begyndt at komme, fortæller hun.

Hudproblemer og kost

Michelle Azevedo fortæller, at hun har en holistisk tilgang, når folk kommer til hende med hudproblemer.

– Vi kigger meget på fordøjelsen, og jeg lægger altid en detaljeret plan, så man kan passe på sig selv indefra. Mange bliver meget forskrækket, fordi det er mærkeligt, at man taler om fordøjelse hos en kosmetolog, men efterfølgende kan de se resultater, når de ændrer på kosten. Vi kigger også på stressniveauer, forklarer hun.

Udover ansigtsbehandlinger laver Michelle Azevedo også voksbehandlinger, intim hårfjerning, diamantslibning, lash lift og makeupvejledning. Selvom nogle af behandlingerne er målrettet kvinder, fortæller Michelle Azevedo, at der også kommer en del mænd i klinikken.

– Der kommer mange mænd med eksem og forskellige andre hudsygdomme, siger hun.

Skal føle sig hjemme

Michelle Azevedo bor privat i Kirke Hyllinge med sin mand og to børn. Hun er opvokset i Spanien men har boet de seneste 15 år i Danmark. Det brasilianske ophav spiller dog en stor rolle i den måde, som hun kommunikerer med kunderne på.

– Jeg er meget aktiv på Instagram og Facebook, hvor jeg bruger den brasilianske måde at gøre tingene på med masser af humor, nærvær og omsorg, siger hun.

Derudover er det vigtigt, at klinikken er et sted, hvor kunderne føler sig hjemme. Den har ikke normale åbningstider men har åbent efter aftale.

– Det er et sted, hvor mange føler sig hjemme. Det er ikke en butik, hvor du skal købe ting, men hvor du i stedet kan falde fuldstændig til ro og få en kaffe uden laktose, siger hun.

Til marts har Michelle Azevedo planer om at holde en åbningsreception, selvfølgelig med brasilianske cocktails og snacks.