Spænd ben for stressen

Foto: Christina Kayser Onsgaard, Jimmy Rømer
Birgit Ritter Østergaard holder foredrag om »Et (arbejds)liv i balance« på Furesø Marina tirsdag den 12. april. Foto: www.Version3.NU7foredrag
Birgit Ritter Østergaard holder foredrag om »Et (arbejds)liv i balance« på Furesø Marina tirsdag den 12. april. Foto: www.Version3.NU7foredrag

De færreste er måske opmærksomme på kroppens signaler om, at nu er det tid til at skrue lidt ned. Signalerne overhøres, men når først stressen har lagt os ned, er vi ofte handlingslammede.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Tirsdag den 12. april klokken 17.30-20.30 holder udviklingskonsulent Birgit Ritter Østergaard foredraget »Et (arbejds)liv i balance«, der falder i tråd med Furesø Kommunes profil – det sociale ansvar. Foredraget foregår på Furesø Marina.

– Udover at have fokus på integrationen, er der også et stort fokus på arbejdsmiljøet og vigtigheden i at forebygge fremfor for at efterbehandle. Sygefravær, mindre motiverede medarbejdere og mistrivsel koster allerede i dag Danmark 14 milliarder kroner om året, siger Birgit Ritter Østergaard og uddyber:

– Udover at det naturligvis er en stor og unødvendig omkostning for firmaerne, er det en frygtelig omkostning for de mennesker det går udover. Både de sygemeldte, men også deres relationer, samt kollegerne der nu står med større ansvar. Derfor er det vigtigt at sætte ind, før det går galt.

Under foredraget vil man få et indblik i, hvordan man opdager og takler symptomer på stress, samt hvad man skal gør for at afhjælpe situationen.

– Hvis du ønsker at spænde ben for stressen, så tilmeld dig, opfordrer Birgit Ritter Østergaard.

Tilmelding foregår på www.Version3.NU/foredrag.

Birgit Ritter Østergaard har blandt andet haft samarbejde med Topdanmark, Maersk, Furesø Hjemmepleje, Ernest & Young samt PWC.